Merhaba, bir fikrinizi merak ediyorum. Bu sene tahminime göre 20-30bin arası yapacağım. (EA) ama benim isteğim Boğaziçi ilk3bin bölümleri. 1 sene zaten kaldım. Bir sene daha evde kalmak istemiyorum. Sebebi: barajı dahi geçemeyen çocuklara sahip arkabalarımın boş muhabbetine maruz kalmak sinirimi bozuyor. Benim sorum beklediğim sıralama ile kötü ama burs veren bir üniversiteye gidip tekrar hazırlanmak. Sizce ne yapmalıyım bu doğru bir karar olur mu ? Not: zaten aklım son 2-3 aydır yeni yerine geldi 1 senede başarabilirim inanıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Not: zaten aklım son 2-3 aydır yeni yerine geldi 1 senede başarabilirim inanıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >