Merhabalar. Hayatımda ilk defa kullanacağım güzergahlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. O yolları kullanan artışı ve eksisini bilenler muhakkak vardır. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Samsun'dan Mersin'e geleceğim. Daha sonraki güzergah bu:
Dönüş yolunda Kapadokya bölgesinde bir gece konaklamak istiyorum. Çok da şart değil ancak hangi yol sizce en iyisi? Bu arada çok da ıssız olmasın, küçük çocukla seyahat edeceğim. Şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Elbette ancak ben özellikle Mersin- Alanya arasındaki yolun durumunu sormak istedim. Çoğunluğu tek şerit ve 70 sınırlı mi yoksa çift şerit 110 ağırlıklı mi bunu öğrenmek istedim.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Samsun'dan Mersin'e geleceğim. Daha sonraki güzergah bu:
< Resime gitmek için tıklayın >
Alanya'ya kadar neye dikkat etmeliyim, yolların durumu nasıl, hız olayı nedir?
Ve dönüş yolu:
< Resime gitmek için tıklayın >
Dönüş yolunda Kapadokya bölgesinde bir gece konaklamak istiyorum. Çok da şart değil ancak hangi yol sizce en iyisi?
Bu arada çok da ıssız olmasın, küçük çocukla seyahat edeceğim.
Şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >