Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
433
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu Saatin Pilini Nasıl Değiştirebilirim?
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Birkaç sene önce hediye gelen ve modelini bilmediğim bir saatim var. Bunun pilini nasıl değiştirebilirim? Birde modelini ve orjinal olup olmadığını anlayabilecek biri varsa çok makbule geçer

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



S
8 yıl
Yarbay

Saatin arka kapağında dişler var. Bunları kullanarak o kapağı döndürmeniz lazım, yeterince döndürüldüğünde açılacaktır. Ben saati sıkıca sabitliyordum, sonra küçük bir tornavida ile dişi yakalıyordum ve küçük bir ağırlıkla tornavidaya hafifçe vurarak ilk hareketi başlatıyordum, sonrası kolay oluyordu. İçinde de pili vs. çıkarıp değiştirebilirsiniz.
Yalnız benim yaptığım ucuz saatlere idi, hani arka kapağı çizmeniz falan olası. Saatinizin değerini bilmiyorum, değerli ise bir saatçiye gitmekte fayda olabilir. ;)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 18 Mart 2016; 1:00:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuyu açtıktan sonra döndürmek benimde aklıma geldi ama saatçiye götürüp değiştirttim. 3 dişli garip bir aleti o dişlere geçirerek kolayca açıp değiştirdi. Saat hediye ama yanılmıyorsam 400 lira gibi bir değeri olacaktı.




Bu mesajda bahsedilenler: @sis651
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.