Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2453
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bridge mod ile kullanmak için vdsl modem tavsiyesi
A
8 yıl (104 mesaj)
Çavuş

tp link destege arayıp sorduğumda ,turk telekom yazılımlı td-9970 modemin bridge modu desteklemediğini söylediler.td 9970 ve airties 5650 modemleri bridge modunda kullandım sorun yasamadım,tplink modemin bridge mode ayarları cok kolay.İss lerin verdiği modemleri kullanmayın sorun yaşamazsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl (2308 mesaj)
Binbaşı

Ttnetın verdıgı zyxel modemler bridge mod ile sıkıntısız biçimde calışıyor tavsiye ederım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl (272 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

türk.net'e geçeceğim ama kaliteli bir routera sahibim. Ona bağlanacak bridge mode'a alınabilen ucuz yollu bir vdsl modem arıyorum. Bağlantı kopması yaşatmayacak bir model olması yeterli. Marka-model tavsiyesi yapabilir misiniz? İlk kez vdsl kullanacağım.



H
8 yıl (1142 mesaj)
Yüzbaşı

benim de işime yarayabilir, yarım saat önce türknet sinyali geldi hemen modem şifre değiştirip geçtim, vdsl modem olmadığı için 16mbit adsl ile bağlanıyorum, birde müşteri hizmetlerini arayıp hattı vdsl'e geçirmek kolay mı?



U
8 yıl (2142 mesaj)
Binbaşı

İkinci el VDSL2 destekli modemler için profilimdeki dükkanım kısmına bakabilirsiniz....

https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=785011



O
8 yıl (272 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

İlginçtir kardeşimde td-9970 var ttnet modemi, baktı bridge mod varmış arayüzde. Sanırım bu dediğiniz td-9970v3 modeline has birşey. O modeli tp-link deskteklemiyor. Türk bir bilişim firması tp-link'e yaptırmış, desteğini de onlar veriyor.

Airties 5650 alacağım sanırım, biraz kaliteli olsun istiyorum ben de vdsl modem. Bir de garanti olur dediğiniz gibiyse. Teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @anarkii
İ
8 yıl (776 mesaj)
Yüzbaşı

zyxel 8924b10 al



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.