Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
6479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bmc Levend 18+1 ve Karsan J9 18+1
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba 2003-4-5 model Bmc Levend 18+1 minibüs ve sadece 2005 model karsan üretimi 2.8 18+1 minibüs arasında kaldım j9 için az çok bir bilgi var ama Bmc için internette yaptığım araştırmalardan bir sonuç çıkartamadım o yüzden burada her iki aracıda bilen kullanan kişiler var ise ve bana değerli yorumları ile yardımcı olacak kişilere sormak istedim.
Bmc Levend
* Hidrolik Direksiyon
* Otomatik Kapı
* Abs
*3.0 Motor( tam emin değilim)
Karsan J9
* Hidrolik Direksiyon
* Abs
* 2.8 Isuzu Motor
Her iki araç hakkındada kısaca bunları öğrenebildim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
NOT : Bütçem En Fazla 17500 TL
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemApul57 -- 31 Temmuz 2016; 15:53:24 >

P
9 yıl
Yarbay

BU j9'lar hiç dönmüyordu levende dolmuş olarak bindim daha seri bir araçtı



P
9 yıl
Yarbay

eğer j9 o resimdeki j9 sa kesinlikle bmc levend alınır.Benim ilkokul servis aracımdı levend,j9 da anaokulu aracımdı.Levend 3.0,j9 2.8 turbosuz dizel direct enjeksiyonlu motor kullanıyor ikisinde de mekanik telli sistem yakıt pompası var.Levendin motoru nissan,j9 un isuzu motoru.ikiside dayanıklıdır.levend yaklaşık 100 hp,j9 78 hp güç üretiyor.levend arkadan çekişli j9 önden.J9 da mekanik arka kapı var kol gücüyle açılıyor,levendte gazlı çift kapı sistemi var.

Kısacası her türlü levend alınır tereddütsüz.Levendin alınırken makyajlı kasa olmasına dikkat edin attığınız resimdeki levend makyajlıdır,makyajsıların dışında kare farlar var,iç ön konsol tasarımı 1940 lardan kalma neredeyse.Makyajla içi çağ atladı.J9 a ek olarak,devir saati var ve çok daha kaliteli ön konsolu.Dönüş çapı da j9 dan çok daha iyi kesinlikle j9 falan bakmayın ikisi arasından levend alınır.konfor olarak J9 biraz daha iyidir,yol tutuş olarak rezalet bir araçtır.Levend tam tersine yol tutuşu daha iyidir fakat konfor olarak biraz geridedir.Ayrıca levendin elektronik sistemleri Boschtur,j9 un Allaha emanet Gerçi J9 da elektronik sistem namına hiçbir şey yok.Kalite açısından her türlü levend alınır zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 31 Temmuz 2016; 17:00:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam bilginle her seferinde imdada yetişiyorsun değerli yorumların için teşekkürler bir kaç tane levend buldum linklerini paylaşayım istersen bir de sen göz at :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PoloClassic75
P
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ErdemApul57

hocam bilginle her seferinde imdada yetişiyorsun değerli yorumların için teşekkürler bir kaç tane levend buldum linklerini paylaşayım istersen bir de sen göz at :)

Siz sanırım geçen Kia ve Toyota minibüsleri arasında kalan arkadaşsınız hatırladım Tabiki atın her türlü yardımcı olmaya çalışırım ne demek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam ikiside dğil bence magirus alın o civar fiyatkar 2005 2006 temiz m2000 bulunuyor. Eğer levend alırsan saniyiden çıkmazsın. Karsanında kaporta hemen dağılır. Bizde 2008 bmc levendXL var aklına takılan varsa sorabilirsin. Havalı kapı zorunlu değilse renault masterde iyi tercih olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 31 Temmuz 2016; 18:22:36 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

Hocam 18+1 transitler ne kadar?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bir bilgim yok 18+1 transitler hakkında :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Meticulous
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İstanbul'da şehir içinde servis aracı olarak kullanılacak magirus bildiğim kadarı işe servis için yok ayrı olarak da yakıtının yüksek olduğundan bahsediliyor.
Bütçem zorlasam zorlasam 17500 belki olabilir o yüzden seçeneklerde kısıtlı biraz yükseltebilsem zaten 2003-4-5 model ducato, boxer, jumper aklımda .




Bu mesajda bahsedilenler: @Ahmeturan
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet o benim :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-sahibinden-18-plus1-319032192/detay/

linkdeki aracın sahibi ile konuştum aracın deposu 50lt.50-55 kuruş arası yakar dedi bir depo en az 350 km yapıyor dedi şehir içi kullanımı nasıl dediğimde çok rahat biz şişli mecidiyeköy tarafında kullandık dedi kendisi.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-ilk-sahibinden-2005-model-orijinal-112000-km-de-18-plus1-318138736/detay/

Araçlar bunlar :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Ahmeturan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.