Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİR DOSYAYI SİLEMİYORUM, ACİL YARDIM!!
M
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

AVI uzantılı bir dosyayı tüm çabalarıma rağmen dünden beri silemiyorum. "Dosya bir başkası veya başka bir program tarafından kullanılıyor" şeklinde uyarı veriyor. Tüm programları kapatıyorum, hatta bilgisayarı kapatıp açıyorum, yine de silemiyorum. Çıldırmak üzereyim, lütfen acil yardım...



B
19 yıl
Teğmen

dostan Silmeye Çalış veya makineyi güvenli kipte aç, buradan silmeye çalış ayrıca msconfig ten başlangıçta çalışan dosyalara bir göz at belki silmek istediğin dosya orada çalıştırılıyordur..



K
19 yıl
Yarbay

Merhaba;
Başlat / Çalıştır'ı aç ve "msconfig" yaz tamam yap. Açılan pencerede "Başlangıç" sekmesine tıkla ve orada bir bak ismi geçen dosya çalışıyormu? Çalışıyorsa karşısındaki "Çeki" kaldır ve uygula ile onayla. Bilgisayarın yeniden başlatman istenir. Başladıktan sonra silebilirsin.

Eğer adı geçen dosya orada çalışmıyor ise, CTRL+ALT+DELETE tuşlarına bas. Açılan pencerede "İşlemler" sekmesine tıkla ve oradan bularak üzerine tıkla ve aşağıdaki "İşlemi Sonlandır" butonuna tıkla. Daha sonra sil.

Bu işlemlerden sonuç alamazsan Aynı şeyleri "Güvenli Kipte" tekrarla ve bir SPY programı ile tarama yap işin görülecektir.

Kolay gelsin ve başarılar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Binbaşı

hiçbiri olmadımı?msdos başlangıç disketi ile aç dosyanın adını yerini not et öle silmeyi dene.



M
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, beni bir kabustan kurtardınız. "msconfig" yöntemi ile dosyayı sildim...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

aklınızda bulunsun diye yazıyorum
gipo utilities diye bir program var silinmeyen dosyanın üzerine tıklıyorsunuz açılışta sil dediğinizde o dosyadan eser kalmıyor
download.com'da aratırsanız rahatlıkla bulursunuz.
kolay gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.