Kesinlikle hayvan karsiti bir insan degilim.Ama sokakta kopeklerin basibos, cete kurarak dolasmasina da razi degilim.Daha gecende cocugu parcaladilar haberlere cikmisti.Yazik gunah degil mi yav o cocuga? Onu bile goremeyecek kadar aptal bir insanla karsi karsiya kaldim.Umarim okurken bu aptal cingeneden kanser olmazsiniz.
Bunların boş duyarına katlanılmıyor. Malum taraf dinden soğutur, feministler kadınlar haklı olsa bile bundan soğutur, bunlar da hayvanlardan soğutuyor. Köpekleri severim şahsen ama özellikle geceleri sürüyle dolaşınca saldırmaya çok açık oluyorlar. Sürü halinde tehlikeliler. Genellikle çoğu konuda Avrupa'yı örnek gösterenler (ben de yaparım bunu) ama iş buna gelince suspus oluyor. Maalesef tehlikeli oluyorlar. Beğenin veya beğenmeyin durum bu. Nasıl davranacağını bilmiyorsuncular yok mu bir de
Bunların boş duyarına katlanılmıyor. Malum taraf dinden soğutur, feministler kadınlar haklı olsa bile bundan soğutur, bunlar da hayvanlardan soğutuyor. Köpekleri severim şahsen ama özellikle geceleri sürüyle dolaşınca saldırmaya çok açık oluyorlar. Sürü halinde tehlikeliler. Genellikle çoğu konuda Avrupa'yı örnek gösterenler (ben de yaparım bunu) ama iş buna gelince suspus oluyor. Maalesef tehlikeli oluyorlar. Beğenin veya beğenmeyin durum bu. Nasıl davranacağını bilmiyorsuncular yok mu bir de Hiçbir şey yapmadan saldırıyorlar. Bu nasıl davranacağını bilmiyorsun diyor. Gören de köpeklere sopayla saldırıyoruz, sabah akşam taş atıyoruz sanır. Saldıranlar hak ediyor belki ama yolda rahat yürütmüyorsa, yolda geçen çocuğun birine saldırıyorsa el kadar çocuk suçlu mu oluyor şimdi? Duyarları düşünceleri vs mantıksız ve çekilmiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >