Yok oyle birsey, arac cakmakliklari 60 - 100 watta kadar sorunsuz calisir, bir sarj aleti yaklasik 5 - 20 watt arasi enerji ceker, hic bir sorun olmaz.
Ancak elektrik supurgesi, kettle gibi aletler kullanmamalisiniz.
çakmak şarjlarında dikkat edilecek birinci husus kaliteli / markalı olması. 5-10 liraya alacağınız şarj aletlerinin kullanım ömrü en fazla 5-10 sefer oluyor. benim araçta şuan 3 tane ceset şarj aleti var. paraya kıyıp da alamadım düzgün birşey.
neyse. ikinci husus amper değeridir. eğer 1.0amper ve daya düşük amperli bir şarj cihazı alırsanız cihazınız çok uzun sürelerde şarj olur. samsungların şarj aleti 2.0 amperdir. kontrol edebilirsiniz. olabildiğince 2.0 yani 2000mA lik cihaz almaya çalışın. piyasada fazla yok ama bulunmayacak gibi de değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.