T

Binbaşı
31 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Awox tv kanal listesi
Arkadaşlar mutfakta kullanmak için ucuz yollu bişeyler arıyordum.Trendyol dan 690 liraya 32 inc awox aldım.Tv den memnun kaldım parasına göre güzel ancak kanal listesini ayarlıyorum ancak tv yi kapatıp açtığım zaman sıfırlanıyor liste karışıyor.Awox tv kullanıp aynı sorunu yaşayan varmı çözüm önerisi verebilecek varmı? Şimdiden teşekkürler.
T
5 yıl
Postacı problemi
Sınıf büyütmek için ehliyet başvurusu yaptım.20 aralıkta ankaradan basılıp bursaya gönderildi ancak dün 25 aralıkta sistemden baktığımda dağıtıma çıkmış gözüküyordu.Dün ne gelen oldu ne giden bütün gün evdeydim.Bu sabah kontrol ettiğimde ise sabah 7.30 da evde yok kağıt bırakıldı yazıyor ama gene kimse zile felan basmadı.Benim yılbaşına kadar araçla yurtdışına çıkmam gerekiyor piyasada ehliyet yok.Ben nerden alabilirim bursa nufus müdürlüğüne mi gitmem lazım mahalle postanesine mi gitmem lazım yoksa posta dağıtım merkezi mi.Sistemde merkez yazıyor ama bunlara güvenmiyorum.Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
T
6 yıl
Bagaj kilidi probemi
Bmw e46 aracın bagajı anlayamadığım bir şekilde durup dururken açılmaz oldu.Kumanda da 3 tane düğme var.Açma,kapatma ve bagaj açma.Normalde açma düğmesine bastığım zaman bütün kapıları açardı bagaj dahil.Şimdi ise bagaj sadece bagaj açma düğmesi ve anahtar çevirerek açılıyor.Ayrıca kapatılan bagaj tekrar kumandaya basmadan açılmıyor.Yani bagajı açmak istediğimde arabayı stop etip anahtarı kontaktan çekip bagaj düğmesine basmam gerekiyor bu durum canımı sıkmaya başladı.Alışveriş merkezlerine girerken felan ilerde sıkıntı çıkarır bu durum.Düzeltmem için ne yapmam lazım başına daha once boyle bir durum gelen varmı?
T
6 yıl
Airbag değişimi
Arkadaşlar aracımın sağ kapı ve tavan airbag leri kaza sonucu açıldı.Arabayı topladık fakat yeni airbag takmadık.Yeni airbag takmak için ne tür bir işlem uygulanır
T
7 yıl
Ram problemi
Arkadaşlar Asus p5ld2-se anakart lı masaüstü pc'm var.

Şu an üzerinde 2 adet 1 gb lık kingston ram bulunuyor.Toplam 4 gb kadar ram destekliyor.Gittigidiyor dan 2 adet daha 1gb lık kingston ram aldım fakat pc açılmadı hardware hatası verdi.Gelen ramlar KTH-XW4300/1GB sanırım 667 mhz.Benim pc dekiler 533 mhz.Acaba bunları desteklemiyor mu.Ne yapmam lazım bilginiz var mı ? Biostan baktığımda 4 gb olarak gözüküyor fakat açılmıyor.
T
7 yıl
Kapıdakı çatlaklar.
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi aracımın kapısında derin çatlaklar var.Sadece bu kısımda bulunuyor bunları nasıl kapatabiliriz.Sadece o bölgeye lokal boya attırsak kapanırmı.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
е46 320d şarj dinamosu
arkadaşlar selamlar 1999 e46 320 dizel aracımın şarj dinamosu gitti bende bir yerden 320 benzinden çıkma dinamo buldum araba yarına acil lazım acaba benzin çıkması dinamo dizele olurmu bilgisi olan varmı
T
8 yıl
Esenlerden Atatürk Havaalanına geçmek
Herkese iyi akşamlar.8 şubatta atatürk havaalanından uçuşum var ancak başka bir yerden otobüsle esenlere geleceğim.Ordan havaalanına metro ile geçiliyormuş.Otobüs beni esenlerin üst katlarında indirirse metro durağına nasıl gideceğim ve tam olarak nerde bulunuyor ve aşağı yukarı esenlerden havaalanına geçmek kaç dakika sürer.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
T
9 yıl
Matematik - istatistik sorusu çözebilecek olan varmı
Beyler şu verdiğim soruları çözebilecek olan birisi varmı çok acil yarına lazım.Sorular ingilizce ama elimizde olan bu.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Habertürk HD şifreye mi geçti
Beyler habertürk HD şifreli mi oldu açılmıyor şu an bizde şifreli yayın yazıyor.Kontrol edebilecek olan varmı bir zahmet.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.