1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Merterqn http://www.hayatbilgisayar.com/Products-11559-biostar-intel-g41d3-g41-ddr3-1333-vga-lan-16x-775p.htm bu anakartı almayı dusunuyorm ama fazla anlamıyorum içine nvidia 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı buyuk bir ihtimalle 4 gb ram takacağım işlemcim intel core duo 2 2.20 sizce işime yararmı ?
quote:Orijinalden alıntı: electro58 quote:Orijinalden alıntı: Merterqn http://www.hayatbilgisayar.com/Products-11559-biostar-intel-g41d3-g41-ddr3-1333-vga-lan-16x-775p.htm bu anakartı almayı dusunuyorm ama fazla anlamıyorum içine nvidia 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı buyuk bir ihtimalle 4 gb ram takacağım işlemcim intel core duo 2 2.20 sizce işime yararmı ? Ram ddr3 ise kullanabilirsin. İşini görür.
quote:Orijinalden alıntı: Merterqn quote:Orijinalden alıntı: electro58 quote:Orijinalden alıntı: Merterqn http://www.hayatbilgisayar.com/Products-11559-biostar-intel-g41d3-g41-ddr3-1333-vga-lan-16x-775p.htm bu anakartı almayı dusunuyorm ama fazla anlamıyorum içine nvidia 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı buyuk bir ihtimalle 4 gb ram takacağım işlemcim intel core duo 2 2.20 sizce işime yararmı ? Ram ddr3 ise kullanabilirsin. İşini görür. hocam sağol ekran kartımı da destekler demi
quote:Orijinalden alıntı: die_caprio ben kullanıyorum bu anakarttan.Sıkıntı yok
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.