D

Yarbay
20 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
İşlemci boşta 52-55 derece
Merhabalar.Yeni bir PC topladim kendime.Dun parçalar geldi ve kasayı topladım .işlemci ryzen 5600G ,anakart asrock b450m.biosta 52-55 bazende 56 ya çıkıyor .internet olmadığı için oyun yada program kuramadım onun için yükte ne olur bilemiyorum.stok soğutucu var ve termal macunu da stok soğutucunun üzerinde gelen .bu normal midir?
D
4 yıl
Bağdadi öldürüldükten sonra ülkedeki deaş operasyonlari
ABD nin bağdadiyi öldürdük! (pek inanmasamda) dediği günden beri ülkemizde deaş operasyonlarida hız kazandı.uzun bir zaman böyle deaş operasyonu yoktu.Anlamak istediğim şu.Abd deaş liderini öldürdüğü yer olarak sınırımıza 5 km yakında yani bizim gözlem noktalarimizin içinde öldürdüğünü söylüyor.yani bunun anlamı "siz deaş liderinin nerede olduğunu biliyordunuz ve hatta ona belkide yardım ediyordunuz" .
Şimdi burda kafa karıştıran olay

1-Amerika yalan söyleyip bizi deaş liderine yardım etmek sucu ile itham edecek ve dünya kamuoyuna böyle yansitacak
Yada
2- Biz son 1 haftada deaş operasyonları ile deaş la bizim yakinligimiz yok hatta görüyorsun işte operasyon yapıp yakalıyoruz mu diyeceğiz.

Bu benim dikkatimi çekti.dusunceleriniz?
D
5 yıl
Motor takozu değişti ses ve titreşim çoğaldı
Arkadaşlar Tempra aracım var.motor takozlarini degistik ses,uğultu ve titreşim iyice arttı.motor sanki arabamın icindeymis gibi.uğultu vs var.orjinalini bulamadik haliyle .çoğalan ses gergi rulmanı,v kayısı felandanda olabilirmi? Yani triger bilyasi,v kayısının döndürdüğü rulmanlarda titreşim yapabilirmi?
D
5 yıl
SSD biosta görünüyor ama format atamiyorum
Arkadaşlar elimde 2 yıldır kullanmadığım SSD var.evde pcyi satınca SSD yi satmadim.simdi ben yeni bir sistem aldım.ssd ye format atmak istedim ama format ekranında 0 GB gösteriyor.biosta ismi ve 240gb olduğunu gösteriyor.formati USB bellekten kurmaya calistigimdan olabilirmi? SSD biosta görünse bile bozuk olurmu?
D
5 yıl
Anakarta bios güncelleme
Arkadaşlar yeni anakarta ryzen işlemci için bios update yapacağım.bir arkadaştan işlemci tedarik edeceğim.yanliz ben hdd takmadan flash disk ile bios güncelleyebilir miyim?
D
5 yıl
Athlon X4 950 alayım mı?
Selam arkadaşlar.cs go oynamak istiyorum.dusuk bütçem var.elimde ddr4 4gb ram var.anakarti a320 serisi alacağım.islemci olarak X4 950 alsam işimi görür mü? Birde buna uygun 2.el ekran kartı önerisi verin lütfen.
D
6 yıl
Buda geçer yahu..
Erdoğan yüksek döviz kuru ile ilgili de "Türkiye bu saldırının da üstesinden gelecektir. “Döviz kuru ne olacak” diye soranlar varsa onlara verecek cevabımız şudur: Bu da geçer yahu…" ifadelerini kullandı.



Cevap vermisiz beyler dolar kurunu sorunlara.Akilli olun
D
6 yıl
Arabam 3000 devirden yukarı cikmiyor
Arkadaşlar karbüratör lü Tempra aracım 3000 devirden yukarı çıkmıyor.110 km den fazla hız yapmıyor.motor bağırıyor gitmiyor .baskı balatayi geçen yıl taktırdım.daha 15 bin km bile yapmadım.atesleme sistemlerini değiştim.bujiler ve kabloları yeni.bobin yeni.digiplex te sorun yok.gaz ayarı tamam.bir tek krank sensörü bakilmadi.aracim teklemeli ve sesli çalışıyor .subaplarda sorun yok.triger ayarida tamam.krank sensörü sorunu olabilir mi?
D
6 yıl
LPG beynindeki versiyon ve KW degeri
Arkadaşlar Atiker regülatör alicam ama yeni model diyor.VR01 var ,VR04 var.bu versiyonların farkı nedir.birde kW farklılıkları var.aralarindaki farkı söyleyecek varmı? 1.6 karbüratörlü Tempra için hangisi uygundur.
D
6 yıl
Motor patırdamali calisiyor
Karbüratör lu Tempra sxa aracimda motor patırdamali calisiyor.haliyle rolantide gürültülü.gecen hafta supaplari değiştirdik.contalar ,triger seti,yağ ,filtreler felan hepsi değişti.eskisine nazaran iyi ama motorun patırdamali çalışması canımı sıkıyor .bujiler yeni,kablolar 7-8 ay önce değişti.baska neyden olabilir? Bizim tempralara avans ayarı yapiliyormu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.