Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
156
Cevap
6073
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan yerli otomobil açıklaması (8. sayfa)
N
7 yıl
Binbaşı

Half Life 3 ile beraber cikacakmis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yarbay

vergiyle bedavaya mal ediyorlar aslında niye yapamıyorlar acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 yıl
Yüzbaşı

yerli oto çıkış tarihi=güncel yıl + 2

( x = y+2 )



O
7 yıl
Yüzbaşı

Marsi bilmem de saray yapacagimiza uretime odaklanirdik. Abd nasaya 20 milyar dolar butce ayirdi. Abdnin bildigim kadariyla 4 trilyon dolar da butcesi var. Bizim yaklasik 600 milyar tl butcemiz var ve diyanete ayirdigimiz butce 7 milyar tl. Dusun kardes biraz dusun. Ben chpsinde falan degilim de bu kadar milletin akliyla dalga gecen baska da insan yoktur herhalde. Benim icin hava hos. Alirim bir Murat, hurdaya cevirene kadar kullanirim. Yuzlerce arabayla gezen/govde gosterisi yapan adamlari destekleyenler dusunsun, Neden yerli arabalarla degil de yabancilarin arabalariyla hava atiyorlar ve biz niye yabancilarin ceplerine girsin diye vergi oduyoruz gibi seyleri. Sanmiyorum ama.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Parola_18
O
7 yıl
Yüzbaşı

Yazidan gram anladiysam akpli olayim.



Insan aklini mi unutuyor bu partiye destek verdikten sonra? Bu yaziyi ne ben gormus olayim ne sen yazmis ol. Bu nasil bir Turkcedir nasil bir Ingilizcedir. Allahin kor oldum. Yaniyor gozlerim su an.

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=106233485





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 3 Haziran 2017; 9:35:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Parola_18
G
7 yıl
Yarbay

Yav yerli merli hikaye çindeki news firması yaptığı otomobilleri bize satacak, bu araçları yerli diye türk halkına kaktıracaklar.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

Ali pasaogulkari tarzi kro bi yandaslarina fabrika kurarlar. Eski model obaraci ben sahsen almam orssi kesin. Develuasyon olup diger arabaalra goreyari fiyatina satilirsa belki alan olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yüzbaşı

Adam yillardir ogrendigi Turkcesini unutmus durumda. Bundan otesi yoktur herhalde. Ha ilkokullu falansa bilemem.

Sanirim bunu bile anlamayarak dedigimi kanitladin, eyvallah.

Siz gidin Armada terorist avlayin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 3 Haziran 2017; 15:14:21 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @anadolu86
E
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

< Resime gitmek için tıklayın >
http://tehad.org/2017/05/31/yerli-otomobilin-ilk-konsept-goruntusu/


Yeni bilgi sanıyorum. Bakalım 2019'a kadar başarılabilecek mi?

ç i nliler yapıyormuş yerlilikle ne alakası var





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 3 Haziran 2017; 16:19:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Binbaşı

Devlet neden yapamasın örneği var;

http://www.proton-edar.com.my/en/Models.aspx



D
7 yıl
Yüzbaşı

Volvoda çinli Yönetim ve üretim tamamen çinli geely'e ait. Bu durumda volvo dandikmi oldu ? Hayır.



Olay kalite ise mercedes'in içinde "a" harfi geçen modellerine bakın. O alman mercedes, ilk akla gelen kaliteyi a serilerinde de yapmışmı ? Yine hayır.



Neyse, nevs 9-3 türkiyeye gelecekse efsane olur. Saab'ın birikimi üzerine geliştirilmiş bir model. İsim hakkı devredildi çine. Bazı resmi olmayan kaynaklar arabanın birleştirme ve bazı parçaların tedariği konusunda yerli şirketlerle bağlantılı olduğunu doğruluyor. Olursa yerli üretim olur, yerli araba olmaz. Bu arada araba şimdiden 150.000 ön sipariş aldı. Bunlaeın bir kısmı türkiye için "olablirmiş". Gerçi benim pek bir umudum yok hakeza araba hakkında fazla bilgim de yok ama gelirse dehşet olur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 4 Haziran 2017; 16:56:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erco35coast
E
7 yıl
Yarbay

sıfır araba satarken kazıkistan vergisi alınıyor! devlet bundan niye vazgeçsin.
Ayrıca Türk markası olan bir araba görme ihtimalimiz uzaylı görme ihtimalimle eşit.
nevs 9-3 bayisi olma ihtimalimiz de iyiymiş.




P
7 yıl
Yüzbaşı

Yerli otomabil artık Odalar Ve Borsalar Birliğine kadar düştü, RTE nin geçenlerdeki son toplantısında böyle bir talebi oldu.Senelerin kaşarlanmış başkanı Hisarcıklıoğlu da yapacağız dedi. Bakkal ve küçük esnafın bir araya gelip yerli araba yapması isteniyor. Marifet 5-10 tane yapmak değil dünyaya satabilecek ekonomi, teknoloji ve görselliğe sahip olması. Bu işte birilerinin cebine para aktarma tezgahı seziyorum. Devrim arabası diye iki araba yaptılar kimbilir kaç milyona maledip, yürütemediler bile. Komplo teorilerine göre Koç sabote etmiş ekmeğine mani olmasın diye.İnsan güler böyle aşağılık kompleksi içerenlaflara. Koç erli araba ekonomik değil dedi.Neden? Türkiyede ne eğitim ne de teknoloji altyapısı özgün araba yapımına hazır değil.Ayrıca bir yerli araba sıfırdan tasarım ve yapma maliyeti bilinen markalarda 300-500 milyon dolar. Araba tutmadımı çöpe gidiyor. Yaşı yeterli olanlar belki hatırlar, Koç Anadol modelinden sonra yeni bir tasarım yapmaya çalıştı, rezil bir araba oldu. Otomobil tasarım bölümümüz var mı üniversiteler de? OECD ülkelerinde Afrika ülkelerinin biraz üzeri olan 42-45 puan eğitim kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. Tasarımını bizim yaptığımız Fiat Dublo,Ford Connect ve bir de DeSoTo aabalar var. DeSoTo 50 senesir aynı tasarımı ve motoru kullanıyor, Orman Müdürlüğünden başka kimse almıyor, anormal akaryakıt sarfiyatlarından ötürü. Dublo ve Connect nispeten daha başarılı ve yurt dışına da satılıyor, taksiciler alıyor. Eğer eğitimde ilk 20 nin içine girersek özgün tasarımımız resimdeki gibi modelle başlayabilir, patentler arttıkça da geliştirebiliriz.Patates üzerinde Allahın resimlerini aramayı azaltıp pozitif bilime ve sanata önem verilmeli. Atatürk anlatmış yolu ama din tüccarları kendi tezgahlarına çomak sokturmak istemezler.Düzgün araba yapabilen bir islam ülkesi varmı? Malezya Proton diye bir araba çıkardı, gerisi gelmedi, şimdi birilerine satmaya çalışıyorlar.Bu durumda araba hikayesi sadece RTE nin şov malzemesi olmaya devam edecektir, emin olalım.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı

yerli otomobil,konuşuyor olmamız,zoruna mı gitti,Ayrıca RTE deki kastınında Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan olduğunu anlamayanda yoktur herhalde.Müslüman olduğunu geçtim de,Senin TÜRK olduğundan bile şüpheliyim.Kimsenin sana cevap veremeyeceğinimi sandın?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pej
U
7 yıl
Yarbay

yav gidin daçya alın hiç değilse avrupa üretimi,almanlar fransızlar bile kullanıyo.yerli traş bıçağı bile almak bile saçmalıkken bide araba hayal ediyosunuzgidin köprüden atlayında kurtulalım artık



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

Sevgili dostum,ben de kafatasçı değilim.Bu ülkede her milletten insanın yaşamaya hakkı var.Bir rum veya ermeni vatandaşımız benden daha fazla ülkemiz çıkarları için çalışıyorsa benden daha fazla milliyetçidir.kesin.Ayrıca herkes doğarken milliyetini belirleyemediği gibi dininide belirleyemez.Ülkeme ve milletime ,dinime ayrıca da ülkemin başında ki insana saygısı olana ben de saygı duyarım.Düşmanım ,cevap verdiğim kişi veya siz değilsiniz, kendi nefsimdir.Keşke siz de bana cevap vermeden önce, neye cevap verdiğimi bir okusaydınız.RTE yazmasına birşey demiyorum,başı belaya girmesin diye böyle yazdığını da biliyorum,ama ben o şahsın Arab yerel kıyafetli gençlerin, (ki onlarda tiye almışlar)fotoğrafı paylaşmasıyla,islamı tiye aldığını çok iyi biliyorum.Kusura bakmayın da dinimi tiye alan bir insana sessiz de kalamazdım.Şu kadar bilimsel,insanların birbirlerine nezaket gösterdikleri,üşenmeyip yardımcı oldukları,bir ortamı siyaseten germenin kime ne faydası olur ki.




Bu mesajda bahsedilenler: @Huseyin-ZST
D
7 yıl
Yarbay

Intel (hani şu bilgisayarın içindeki işlemciyi yapan abiler) geçende (bir hafta kadar önce) yeni bir araştırma yayınladı.

2050 itibari ile. Kendi kendine giden araba pazarı 7 tirilyon dollares olarak tahmin etmiş.

Efendim ?

Ver mehteri ver...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.