Ben 2 gün oldu bu işlemciyi alalı, 45nm 4 core işlemciler olmasına rağmen bu işlemciyi tercih ettim, O.C performansı gerçekten çok iyi, O.C ile pek çok yeni işlemciyi çok rahat geride bırakabilecek performansa sahip gerçekten hiç bir uygulamada sorun yaşatmıyor,
quote:
Orjinalden alıntı: omerf
Maşallah Q6600'e nazar degmesin bu işlemci sahiplerini uzun süre yarı yolda bırakmıcak gibi
Benim işlemcim phenom 2 940 fakat anakartımın biosunda cpu tlb fix denen ayar mevcut ve default olarak enable durumda.Bu ayarı disablemi etmeliyim,yoksa enable olarak kalmasımı daha faydalı olur?cevaplar için şimdiden teşekkürler sağolun.
Senin işlemcin 2. jenerasyon phenom. Onlarda bu kusur yok, dolayısıyla biostaki ayarını disable yapman lazım. Enable edersen işlemcinin TLB bölgesini kapatırsın bu da gözle görülür performans düşüşüne neden olur.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle