Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
189
Cevap
11617
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Ben de modaya uydum ve Chery Tiggo 7 aldım. (10. sayfa)
O
3 ay
Yarbay

Benim de izlenimlerime göre apaçi kesim omoda 5 hastası keko kesim diye tabir ettiklerimiz tiggo 8 seviyor kendim aldım diye demiyorum ama daha aile babası sakin titiz olanlar ve sanki benim gibi eski corolla tayfası da tiggo 7 ci oluyorlar 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Toyotacorolla28



Bu mesajda bahsedilenler: @commandx
M
3 ay
Yarbay

Bu resimler vw bayisinde falan mı cekilde acaba . Arkada bir sürü sarı renkli sıfır golf var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Second sister
S
3 ay
Binbaşı

Ww ler adamın galiba bu da babadan yadigar kalma anlaıgım kadarı ile yarın hola hayrola btçeme gçre bunu bulabildim hacım napalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 ay
Yarbay

Ayağını yerden kessin yeterli bence . Biz sıfır araç aldikta ne oldu birisi sürttü boya izi kaldı , taş izleri var her yerde falan filan .
Neyse hayırlısı olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Second sister
L
3 ay
Yarbay

öncelikle hayırlı olsun

yanlış anlamayın ama vw reno pejo vs. vs. sallayanlar olmuş, bu aracın 2 gün sonra motorunda vs. bi sıkıntı olsa kim yapacak çok merak ediyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 ay
Yarbay

Hayırlı olsun hocam.

Çok iyi yapmışsınız yok satamazsın yok son sahibi olursun falan aldırış etmeyin bunlara. 2003te aynı şeyi söylüyorlardı 2023te yine aynı şeyi söylüyorlar. 2043te muhtemelen aynı şekilde devam edecekler.

Zamanında 1 yaşında Rover 25 aldım nikahına alırsın dediler 7 ay sonra neredeyse 1.5 katına sattım. Bir ara Impreza merağım oldu 2. araç olarak alayım oynarım üzerinde dedim heves ettim aldığımın yarısı kadar da araca harcadım bir harcadığım kadar üstüne koyup sattım. 2016’da superb laurin klement aldım ne gerek var passat al 320ied 40th year kampanyalıydı onu al dediler dinlemedim bindiğim kadar masrafı da üstüne ekledim sattım. Bahsettiğim satışlarda da ne kur oynaktı ne de tl değersizdi.

Her malın bir alıcısı var. Sırf bu zihindeki arkadaşlar yüzünden belli markaların belli modelleri ederinin çok üstünde. Kendi içlerinde bir monopoly oynuyorlar. Sanıyorlar ki kârdayım ama o sırada aynı fiyata daha iyisine binme şansından oluyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 ay
Yüzbaşı

Hocam motor yeni değil. Chery dışında bilindik markalarda da benzer motor kullanıldı. Motorun üretimini acteco motor yapıyor ve acteco motor zamanında fiat lineaya bile kullanmıştı. Yani cheryde kullanılan motor linealardan bildiğimiz motorun geliştirilmiş hali. Vazgeçilmesinin temel sebebi bence yakıt tüketiminden kaynaklanıyor, onun dışında sağlam motordur, kaldı ki motor arıza yapsa sanayide o motoru avucu gibi bilen adam çok.

edit: Eskiden forumda yapılan muhabbetlere bakın :D. Neredeyse 20 yıl olacak kafalar aynı.https://forum.donanimhaber.com/yeni-fiat-linea-nin-motoru-cinli--10967442





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 21 Eylül 2023; 22:30:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lana-Del-Rey
L
3 ay
Yarbay

yorumunuzdan yola çıkarak hiç böyle abidik motorlu bir araca sahip olup sanayiye düşmediğinizi öngörüyorum.

konuya münhasır olan aracın motorunun parçası ve ustası nerde ilerde yardım edersiniz :)

hakeza bilmem kaç yıllık alfa ts makinalarının bile ustaları büyük şehirlerde bir elin parmaklarını geçmez, tiggo marka acteco üretimi motora ne hacet


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bişey
O
3 ay
Yarbay

Hocam isterseniz sanayide bir dükkan açın bu motoru bilen bir usta bulun yada eğitimini alsin olmadi çinden çekik gözlüler getirin boyle abidik bir motor bozulursa çok para kaldırırsiniz çok satiyor çünkü...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Toyotacorolla28

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lana-Del-Rey
S
3 ay
Yarbay

Corolla tamir etmeyi nereden biliyorlar bu ustalar. Hani sanayiye gitmezdi ikilemi oluşmuyormu şimdi. Sanayiye gitmiyorsa nasıl öğrendiler. Aklımda deli sorular.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Toyotacorolla28
B
3 ay
Yüzbaşı

Arkadaşlar sağolsun chery nin ipliğini pazara çıkarmış. Muhtemelen burda bayi satış personelleri var milleti gazlayıp duruyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.