Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8950
Cevap
345460
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Battlefield V (2018) [ANA KONU] (41. sayfa)
L
4 yıl
Yüzbaşı

Yav 5 in en büyük eksikliği operasyon modunun 1 deki gibi cepe savaşı ve behemothların olmayışıydı. Bunlar olsa sıkılmadan oynardım hala. Tabi yeni mapler şart.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

dün gece bf1'i yükledim şimdi de biraz oynadım da oyun çok eskimiş ya beni hiç sarmadı. üstelik daha önce hiç oynamadığım "in the name of tsar" mı ne o mapde operations oynamama rağmen sıkıcı geldi.
scutaro'ya biraz yükleniyorsunuz ama adam haklı, bfV'in gameplay'inden sonra diğer bf'ler solda SIFIR.

son olarak burdan dice'a sesleniyorum. bfV gibi bir mucizeyi bok ettiğiniz için Allah sizin belanızı versin. tşk.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Mayıs 2020; 11:43:7 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Aman hocam ne yaptın, isimleri lazım değil birazdan taşlamaya gelirler. Tabi o kadar abartmayalım ama BFV'i uzun süre oynayıştan sonra, bazen at'dan inip eşşeğe binmiş gibi hissiyat yaşatabilir.
Potansiyeli olan bir oyunu nasıl bu hale getirdiler inanılır gibi değil.

@tuncaygoksel
Zaten BFV'in savunduğumuz tarafları bu, multiplayer bir oyunda beklenti oynanışın zevkli olması ve oyuncuyu içine çekmesi olmalıdır. Bence de BF4 hala güzel bir oyun, üzerine hareket sistemi ve silah mekaniklerini daha iyi hale getirirlerse BF6 harika olur.

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-5/news/gunplay-weapons-improvements-features-battlefield-5
Ya fanboylardan korksak açık açık yazmayız zaten ben kendi zevkime göre eleştiriyorum kimse de buna ses edemez. Bf5 mekaniklerinden hele ki silah mekaniklerinden sonra bf1 resmen attan indim eşşeğe bindim hissiyatı veriyor tamam haritalar falan çok güzel ama gerisi yok ya sprey patterni olmayan fps oyunu mu olur Allah aşkına, silahı ateşliyorsun daha taşa gidiyor. bf4 bf5 den sonra zerre sıkmadı beni hatta keşke premium haritalar pahalı olmasa da hepsini alsam keşke dedim keyifle oynuyorum şu an bf5 den sıkılıp girdiğimde mis gibi geldi valla ben bf5 e kadar hep campain modlarını oynayıp çıkardım call of duty de dahil bütün serileri mevcut ilk defa bf5 de girdim multiplayerına çok keyif almıştım sonra bf1 deneyeyim dedim Allah kahretsin öyle silah mekanızmasını



P
4 yıl
Yarbay

Flir dürbün çöpmüş adam görmek daha zorlarmış.

Bu oyuna smglere ve mmglere 3x dürbün bekliyordum gelmedi. Şaşırdım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 12 Mayıs 2020; 20:1:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Videolara bakıyorum çokta güzel geliyor bana alasım vardı arkadaşım alma diye ikna etti. Silahlar falan çok dengesizmiş sanırım doğru mudur?

Alıntıları Göster
Al kardeşim uygun fiyata bulursan napacan arkadaşı markadaşı sorsan arkadaşa onlarca saat belki yüzlerce saat oynamıştır. Oyun çöp orası doğru ama denenmiyecek kadar değil. Oyun battlefield serisi ile alakası olmadığı için dalga geçip çöp diyoruz keza öyle. Battlefield serisi olarak düşünmezsen gayet keyif alarak oynarsın burdaki birkaç arkadaş gibi. Ancak gidip de 100 150 liraya satın alma ederi 50 lira.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Videolara bakıyorum çokta güzel geliyor bana alasım vardı arkadaşım alma diye ikna etti. Silahlar falan çok dengesizmiş sanırım doğru mudur?

Alıntıları Göster
Oyunu alacaksan al çöp şu bu diyenlere aldırma gayette keyif alarak oynayacağına garanti veriyorum. Silahlar kullanış olarak da gayet keyif veren türde ww2 eğk eğk eğk diye söylenmeyeceksen oyundan keyif almaman için hiç bir sebep yok.



W
4 yıl
Binbaşı

bu şey gibi olmuşi akpli değilim ama...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
_
4 yıl
Yarbay

BF topluluğu bu oyunu eleştirip almadığına göre, demek ki BF topluluğu oyundan anlamıyor.

Şimdi deme bana o senin düşüncen..Satış rakamları ortada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 15 Mayıs 2020; 13:34:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

dostum sen daha rotterdam köprülerinde yaşadığın talihsizliklerden dolayı oyunu alıp doğru düzgün oynamamışsın bile ama burda anlamsızca gömüyorsun.
valla sırf bf5'in medic animasyonunu bile diğer oyunlara tek geçrim. diğer oyunlarda elimizde şırınga yada defibrilatör ile fıtı fıtı koşuyorduk acayip salakçaydı.
gun fight'ı desen gene diğer bf'lerden çok daha üstün seviyelerdeydi ama yaptıkları salak saçma ttk değişiklikleri ve silah dengelemeleriyle tam pasifik sonrası canlanmaya başlayan oyunu geri mort ettiler.
karakter özelleştirmeleri de bence iyiydi milletin salak saçma giyinmesi umrumda değil ama ben tam istediğim şekilde savaş alanında görünebiliyordum. zaten şöyle baktığımda genelde çoğu oyuncu bunlarla uğraşmayıp default şekilde koşuyordu etrafta.
kadın karakterleri ise de gene umursamadım açıkcası benim için çokta oyunu berbat eden bir durum değildi.

bu oyunun en büyük eksisi çok az ve niteliksiz harita barındırmasıydı. oyunun başındaki bilinmeyen haritalardan sonra bir türlü map gelmedi. zar zor pasifiği getirdiler ondan sonra da ne stalingrad ve kursk'u ne omaha ve normandiya savaşlarını ne de battle of berlini görebildik. pasifiği bu saydığım savaşlar kadar kimse önemsemez. pasifik cephesi geleceğine bunlar gelseydi keşke.

diğer büyük oyun gebertici ise dediğim gibi yaptıkları leş ve kimsenin sormadığı ttk ve silah güncellemeleri.

bir de bf1 de ki videolu seni savaşa hazırlayan operations modu bunda da olmalıydı. ama 5'in grand operations modu aşırı zayıf kaldı.

ellerinde çok büyük bir potansiyel vardı ve bunu bok ettiler ben en çok buna kızıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 16 Mayıs 2020; 10:27:40 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WesterLandX
C
4 yıl
Yarbay

Aynen hocam, revive animasyonu en iyisi zaten oyuna ayrı bir hava veriyor, diğerlerinde şırınga ve defibrillator ile temas etmeden uzaktan revive etme var, araçtan inerken binerken ışınlanıyorsun. Karekter özelleştirmelerine gelince, savaş alanında çoğu kişi normal uniformalı asker, aralarında 1-2 tane saçma olanlar çıkyor, o da DICE'ın aptalca tasarımı yüzünden. Grand Operation modunda paraşütle indirme yapılan bölümler güzeldi aslında, karanlık değiştirilmiş Narvik ve Panzerstorm haritası mesela, bu modu geliştiremedikleri için çok zayıf kaldı. Genel anlamda yıkım yaşamış Devastation tarzında ve D-Day gibi cephe haritalarına ihtiyaç vardı, yani kısaca oyunu katletmek için ellerinden geleni yaptılar. Yabancı forum ve reddit'de oyuncuların %90'ı silah mekanikleri ve oynanış olarak güzel diyor, ve hepsi yeni içerik gelmesi için tepki gösterirken, bir de oyundan anlamıyorsun falan diyorlar, onlar da anlamıyorlar demek ki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mayıs 2020; 17:5:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
C
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Arkadaşlar herkes çöp diyor oyuna ben bf 1 ve 5'i oynamadım o yüzden bilmiyorum ne oldu da bu oyundan bu kadar nefret ediliyor?
BF V, serinin sevilmeyen oyunlarından biri oldu. Yine de birçok iyi yönü var:

** Araç mekanikleri serinin en iyisi. (Tanklar kademeli hızlanıyor ve detaylı hasar alıyor. Uçaklar savrularak dönüyor, sürat yapınca kendiliğinden burnu kalkıyor, düşük hızda manevra yapılırsa stall'e giriyor. Kontroller ve hız hissiyatı daha iyi vb.)
** İnşa mekanikleri özellikle breakthrough modunda fark yaratıyor.
** Araç çeşitliliği daha fazla. İki tarafın araçları farklı özelliklere sahip.
** Spot mekanikleri daha iyi. Düşmanı görmenin zorlaşması gerçekçiliği arttırıyor. Spot dürbünleri, spot kameraları ve flare'ler fark yaratıyor. Eski oyunlardaki hardcore mod ile standart mod arasında iyi bir denge tutturulmuş.
** Takım oyunu ve sınıfları öne çıkaran diğer detaylar. Mesela uçaksavar topu patladıysa, engineer sınıfı tekrar inşa edebiliyor. Engineer'in inşa ettiği top daha güçlü bir versiyon oluyor.

Oyunun birçok eksiği de var. Tam olarak BF3, BF4 ve BF1 sınıfında bir oyun değil. Ancak BF serisini benim gibi uçak ve tank kullanmak için oynuyorsanız, bazı açılardan serinin en iyisi. Alıştıktan sonra, özellikle BF1'e dönmeniz zor olacaktır.

"Battlefield moments" olarak da, şunun gibi kendine özgü durumlar yaşanabiliyor. Atladığım yerde düşman olsaydı sahne tamamlanacaktı

Birkaç gün sonra uçak kullanım taktik ve önerileri konusu da açacağım. Uçak kullanmaktan çekinen arkadaşlar için faydalı olacaktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Mayıs 2020; 15:17:50 >

P
4 yıl
Yarbay

Her oyuna hwid ban gelmeye başladı, bfv de bişeye yaramaz bfvde kimse banlanmıyor

Codda bile çok iyi anti cheat ve direk gpu, cpu, hdd, ssd, Windows numarası ne varsa ban atıyorlar o PC parçaları varken cod açırmıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 3 Haziran 2020; 20:6:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

Vietnam'da yeterince içerik yok. Sadece 2 taraf var.

Modern savaş çıkacağı %100. Gene ABD,Rusya,Çin görürüz. Belki bu sefer Avrupa ülkelerini de görürüz. Modern oyunlarda Batı ülkelerinde sadece Abrams ve ABD bayrağı görmekten bıktım. Challenger,Leopard falan da görelim artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
1
4 yıl
Yarbay

Uzun süre sonra tekrar kurdum oyunu ama Modern Warfare den sonra aşırı yavan geldi. Karakterler, silahlar, karakter animasyonları oyuncak gibi hiç sarmadı. Ayrıca bu tür FPS oyunların bel kemiği olan vuruş hissiyatı sıfır ha duvara mermi sıkıyorsun ha adama o kadar kötü yani.

Oyunun optimizasyon sorunları da ayrı çile. 120 fps alıyorum deli gibi micro stuttering yiyorum sanki vsync açık

BF6 yı çok devrimsel yeniliklerle çıkarmazlarsa BF serisini bir sonra ki oyunda göremeyiz açık ve net son oyunları olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Yarbay

Yeni çöl haritası iyi hiç sıkmıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
G
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Uzun süre sonra tekrar kurdum oyunu ama Modern Warfare den sonra aşırı yavan geldi. Karakterler, silahlar, karakter animasyonları oyuncak gibi hiç sarmadı. Ayrıca bu tür FPS oyunların bel kemiği olan vuruş hissiyatı sıfır ha duvara mermi sıkıyorsun ha adama o kadar kötü yani.

Oyunun optimizasyon sorunları da ayrı çile. 120 fps alıyorum deli gibi micro stuttering yiyorum sanki vsync açık

BF6 yı çok devrimsel yeniliklerle çıkarmazlarsa BF serisini bir sonra ki oyunda göremeyiz açık ve net son oyunları olur.
bütün her şeyi geçtim oyuncu communitysi bu kadar aptal bir fps oyunu görmedim

zamanında dalga geçtiğimiz cod communitysi bu oyunu ezer geçer





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 8 Haziran 2020; 18:5:8 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yüzbaşı

Videoyu izlemek için tıklayınız daha iyi bi sniper görmedim :D



M
4 yıl
Yüzbaşı

P
4 yıl
Yarbay

Cod da artık hile yapanlara tüm PC parçalarına ban atıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Bende sildim geçen gün BFV te tozlu raflarda yerini aldı.
hak ettiği yer orası.