Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1089
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Base Warrior < Öneri >
S
14 yıl (103 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bi süre basede oynayacagım. Biraz pk, np olaylarını fln yapınca 83e dogru kasmaya baslıcam. Fakat simdilik dedigim gibi basede kalıcam. Sormak istedigim sey, warriora ne item almalıyım? Ozellikle takı ve silah olarak? Yüzükleri roc düşünüyorum. Belti sos. Digerlerini bilmiyorum henüz. Cok fazla ucmadan önerileriniz var mı? iron set alacak kadar kasamam onuda belirteyim, daha ucuz yollu bişeler olması lazım. Silah olarak da raptor ve giga arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?
Server : Helios



A
14 yıl (209 mesaj)
Teğmen

Giga mı daha iyi raptor mu bunu bende merak ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl (3422 mesaj)
Yarbay

Giga seri olmasına rağmen menzili ve atağı düşük. Bence Solo itemi.
Raptor iste yavaş olmasına rağmen uzun menzilli ve vurdugunu hissettiren bi silah. Parti ile pk atanlar için ideal diye düşünüyorum.



O
14 yıl (662 mesaj)
Yüzbaşı

bence giga tak seri item ama job olarak tavsiye istesen asas derim.Warrior partisiz hiçbir şey ama solo bir asas koşan felaket :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl (128 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

bence giga tak seri item ama job olarak tavsiye istesen asas derim.Warrior partisiz hiçbir şey ama solo bir asas koşan felaket :)

Öyle koşan felaket degilde gizli felaket diyelim. Görünmezlik basmadan tek başına koşan felaket olmak item ister birazzz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (423 mesaj)
Yüzbaşı

Giga ve raptordan hangisinin combosunu iyi yapıyorsan onu kullan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl (103 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

aslında bende seri oldugu için gigadan yanayım ama baya bi atak farkı var ya. bide yukarda yazdıgım gibi belti sos, yüzükleri roc düşünüyorum. earringler ile kolye ne olmalı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl (6327 mesaj)
Yarbay

Giga nedir arkadaş ya giga +9 kullandım zamanında hoşuma gitmedi sattım, basede serilik falan işlemiyor pek, ks itemi alıcaksın base için raptor en iyisidir, fantezi yapma giga falan alma sakın :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (5714 mesaj)
Binbaşı

+7 ler ile bir şey olmaz ama ben de raptor diyorum giga filan geçiniz efendim bunları


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (1620 mesaj)
Binbaşı

alabılırsen atack ıcın avedon derım gıga raptor hıkaye olur rakıplere okutursun kardesım..
takıların ve setın saglam olcak ama avedon için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
14 yıl (8054 mesaj)
Yarbay

Evet her warrior item konusunda dediğim ve kimsenin kabul etmediği , etmek istemediği gerçek ; Giga , hb warrior için çöp itemdir . Giga tamamiyle çöptür de , hb yine zengin için iyi denilebilir . Misal +10 alacaksa neden olmasın , fakat gidipte +8 - +7 hb takan warriorun gözümde zerre oyun bilgisi yoktur . Raptor - giga kıyaslamanız haliyle saçma olmuş , onun yerine raptor - avedon kıyaslayın ki tercihim raptor olurdu . Belt olarak sos demişsiniz 2 adet sos var bi string of , shash of muhtelemen string of dan bahsediyorsunuz , +0 da çok bir işe yarayacağını sanmıyorum fakat i set çekemem demişsiniz almanızda fayda var . Yüzükleri roc yapın , küpeleri paranız varsa mino , yoksa pe takın . Shell set +8 , pendant olarak da iron nec alırsanız iyi olur , alamayacak durumdaysanız pk'ya fazla çıkmamanızı tavsiye ederim .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 23 Nisan 2012; 5:39:07 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl (42 mesaj)
Onbaşı

8 Shell Set / 8 Raptor / Dual Roc / Dual Mino 1 yaparsan daha iyi olur / Wp 1 / sos 0 bu sekil olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (239 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusJulius

8 Shell Set / 8 Raptor / Dual Roc / Dual Mino 1 yaparsan daha iyi olur / Wp 1 / sos 0 bu sekil olabilir.

Arkadasın dedigi gibi olabilir.7 İtem hic düsünmeyin 7 itemle artık hicbirsey olmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.