O

Yüzbaşı
18 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
10. seviye ful köy satılık
merhaba arkadaşlar köyüm 10. seviye olup tüm savunma hatları fuldur duvarlar hariç eksik bir şey kalmadı denebilir. detaylar eklerde mevcuttur. özel mesaj ile iletişime geçerseniz fiyatta anlaşırız.
İsim değiştirme hakkı durmaktadır. sadece androidde kullanılmıştır ios'a giriş hiç yapılmamıştır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
1.6 steam serverlara bağlanamama hatası
merhaba,

arkadaşlar find servers seçeneğinden internet kısmından bir mape girdikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. favorilerde ekli serverlar ve history kısmında çıkan serverlar kayboldu. ip yazıp girmeye çalıştığımda ilerleme olmuyor.

sorunun çözümü bilenlar yardım ederse sevinirim. şimdiden teşekkürler.





< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
9. seviye ana binası, her şey ful
merhaba arkadaşlar, hesap tek gmaile kayıtlıdır, ios cihazda hiç aktif edimemiştir. resimde görünen eksik duvarlar da son seviyeye atılmış olup kraliçe de ileri seviye için yatırılmıştır. gaziantep içi yüzyüze diğer şehirlere aracı bulunmaya çalışılır. tekliflere açığım.

iletişim için: 0555 964 2727 whatsap, i-message açıktır.




< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
LG G4 kullanıcı yorumları
Merhabalar. G2 modeli ilk çıktığında almış ve gayet memnun kalmış birisi olarak daha sonra G3 hayal kırıklığı ile iphone 6 kullanmaya başladım. G4 alınmaya değer mi şuan? yorumlarınız, gözlemleriniz nelerdir? Yoksa G2 alıp lolipop yükleyip kullanmalı mı? en merak ettiklerim arasında Şarj süresi, ısınma problemi, arayüz takılmaları vs.
O
9 yıl
İnönü ve Sarıgül
http://m.sabah.com.tr/webtv/turkiye/sislide-kavgasinda-skandal-goruntuler

Videoda küfürler havada uçuşuyor. Demokrasiii.
O
10 yıl
G3 kasma ve takilmalar
Arkadaslar buyuk bir hevesle aldigim ancak hevesimin icinde patlamasina sebep olan bu telefon. Arayuzde, menu gecislerinde, oyunlarda ve hatta klavyede, facebook messengerde, fotograflari acarken. Donmasi takilmasi kasmasi beni cileden cikartti. Subway surf bile oynayamiyorum. Gunde 2 kere ve 3 kere sarj ettigimden bahsettmiyirum bile. G2 nin yanindan gecemeyecek bu cihazi bir sekilde yaptirilmasini saglamak daha dogrusu iade etmek istiyorum. Garantiye gonderecegim ve duzeltilemeyecek eminim. Cunku magazalarda vitrinlere konulan sifir cihazlar bile kasilmalari belli ediyor. 3 kere gonderip ardin sira sonrasinda para iadesi isteyecegim. Sizden ricam izlemem gereken yontemi soyler misiniz? Ne yapmam gerekiyor. Bu cihazi kesinlikle iade etmek sonrasinda tekrar G2 ile yola devam etmek icin ne yapmam gerek. Tesekkurler...
O
10 yıl
neden 5s almalıyım?
merhaba,

iphone 5s alınır mı? alınırsa nedenleriyle birlikte verir misiniz? iphone 6 beklemeliyim sizce en yakın tarih ne zaman olur i6 için? şimdiden teşekkürler :)
O
10 yıl
subway surf rekorum iyi mi?
bu aralar takıldım kaldım biraz oynuyayım dedim hilesiz hurdasız bir rekor geliştirdim sizce iyi mi? herkes rekorunu paylaşabilir mi? Dh nin en iyisi kim bakalım :)

telefonum LG G2 kasma donma sorunu yok şükür. kesinlikle apk falan yok.


< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
paramı nasıl değerlendireyim?
arkadaşlar elimde şuan 1200 lira nakit para var ve şuan hiçbir ihtiyacım yok. borçlarım var ama birikmiş paramı borçlara yatırırsam bir daha biriktiremem. çalışıyorum borçlarımı taksit taksit ödüyorum. elimdeki bu birikimi altın hesabına yatırayım diyorum tavsiyeleriniz nelerdir? hangi banka daha iyi olur? akıllı bir yatırım mıdır? veya tavsiye edeceğiniz başka yöntemler var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
O
10 yıl
Steam\u0027e bot nasıl eklenir.
Arkadaşlar Steam'e nasıl bot eklenir.
non-steam değil.
şimdiden teşekkürler :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.