Arkadaşlar merhaba, Önümüzdeki yaz dönemi düğün planımız mevcut ve müstakbel eşimle balayını ortak bi şekilde karşılayıp güzel bir tatil geçirmeyi hedefliyoruz. Ancak nerde yapalım sorusuna arkadaşlarından adam&eve (antalya belek) otelini duyup bana burayı önerdi. Otelin fiyatı her şey dahil eylülde 85bin tl görünüyor 1 hafta için. Güzel yanı yetişkin oteli ve parti club havasında eğlenceli bir otel. Ben de o paraya (belki daha azına) daha çok şey yaparız klişesine düştüm. Uzatmadan konuya gireyim;
Her şey dahil 50 bin - 85bin tl arasında (yol vs dahil) balayı önerinizi alalir miyim? • otel 5 yıldızlı olmalı • denizi plajı güzel bir yer olmalı • tercihen çocuk vs az olsun • her şey dahil otel tercih sebebimdir ama fiyatı daha iyi olup yemeği ayrıca ödesek de olur • varsa tavsiyeniz yurtdışı tercihimdir
Ben yunanistan mykanos a baktım ortalama alışverişi yemesi içmesi bu rakamlara gelecek görünüyor. En azından yurtdışı görmüş oluruz diye yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye ettiği oteller veya yerler/ ülkeler vs. var mı acaba?
Haklısınız, en büyük hayalim dubai idi ancak genel olarak hesaplayınca daha pahalıya geliyor bu yüzden denizi güzel ülke alternatiflerinizi alabilirim. Şimdilik kafamda yunanistan var.
Haklısın hocam ancak kız ne ev eşyası ne lüks düğün hiçbişey istemiyor. Sadece yurtdışını merak ediyor bir gün gideriz değil mi diyor. Yeni ev eşyalarının da çoğunu benim eşyalarım falan kabul etti hatta kendi almaya bile başlamış. Bu kadar fedakarlık yapıyorken ve hazır durumumuz da şükür iyiyken mutlu olsun istiyorum. Önerdiği yerin de fiyatını öğrenince vazgeçti ancak benim için çok da imkansız rakamlar değil en azından onun için bir şey yapmış olayım istyorum. Sizi de anlıyorum teşekkür ederim düşünceniz için :)
Tatile bu kadar para ayırabilen kişinin birebir tavsiyeler alabileceği arkadaşları olmalı gibi geliyor bana. Biz geçen sene Dalaman’da max 5 bin TL tutacak şekilde çok güzel tatil yapmıştık, uçağı araba kiralaması gezmesi yemesi içinde konaklaması içinde.
Önümüzdeki yaz dönemi düğün planımız mevcut ve müstakbel eşimle balayını ortak bi şekilde karşılayıp güzel bir tatil geçirmeyi hedefliyoruz. Ancak nerde yapalım sorusuna arkadaşlarından adam&eve (antalya belek) otelini duyup bana burayı önerdi. Otelin fiyatı her şey dahil eylülde 85bin tl görünüyor 1 hafta için. Güzel yanı yetişkin oteli ve parti club havasında eğlenceli bir otel. Ben de o paraya (belki daha azına) daha çok şey yaparız klişesine düştüm. Uzatmadan konuya gireyim;
Her şey dahil 50 bin - 85bin tl arasında (yol vs dahil) balayı önerinizi alalir miyim?
• otel 5 yıldızlı olmalı
• denizi plajı güzel bir yer olmalı
• tercihen çocuk vs az olsun
• her şey dahil otel tercih sebebimdir ama fiyatı daha iyi olup yemeği ayrıca ödesek de olur
• varsa tavsiyeniz yurtdışı tercihimdir
Ben yunanistan mykanos a baktım ortalama alışverişi yemesi içmesi bu rakamlara gelecek görünüyor. En azından yurtdışı görmüş oluruz diye yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye ettiği oteller veya yerler/ ülkeler vs. var mı acaba?
şimdiden teşekkür ederim forumdaşlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >