Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bakımdan sonra motor devri yükseldi.Neden?
H
9 yıl (78 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlar,

1999 model lpgli 1,6 litre Fiat Siena kullanıyorum. 1 gün önce aracın yağ,yağ filtresi,hava filtresi,bujiler ve baskı balatası değişti. Bugün 300 km. şehirler arası yolculuğum esnasında 140 km. hızla giderken motor devrinin 5 bin devirde olduğunu gördüm. Bakımdan önce bu devir en fazla 4500 oluyordu. Sizce bu durumun nedeni nedir?

İlginize teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecemis -- 14 Ağustos 2016; 17:46:32 >

U
9 yıl (24181 mesaj)
Yarbay

aynı aracı kullananlara sorun, fiat bölümünde siena ve palio da olur normali kaçmış .normalde devir değişmemesi lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl (10274 mesaj)
Yarbay

bakımla alakası yok. Debriyajınız gün geçtikçe bitiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl (7739 mesaj)
Yarbay

Debriyaj sıyırıyor hocam geçmiş olsun.

Bu arada bakımla alakası yok tamamen denk gelmiş



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.