Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bakım sonrası modem ip almıyor
B
5 ay
Er
Konu Sahibi

5 Aralık günü sabah saatlerinde türk telekomun yaptığı bir bakım sonrası benim modem ip alamamaya başladı. Dsl ışığı yanıyor ama Internet ışığı yanmıyor. Bu şikayetimi netbone a ilettiğimde ekip göndereceğiz dediler. 7 Aralık günü ekip gelmiş, aşağıdaki kutuya bakıp bir sorun yok diyip gitmişler. Bunun üzerine müşteri hizmetleri 8 Aralık'ta bana ulaştı ve tekrar modem kurulumu yaptık ama hala ip alamıyorum. Hatta sorun modemde olabilir diye gittim ikinci el bir modem aldım ona da ip gelmiyor. Binada tek interneti olmayan şu an benim. Sizce bu ip alamama mevzuzu neden kaynaklanıyor olabilir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 ay
Binbaşı

Hocam ben de netbone kullanıyorum belki size yardımcı olabilirim sorununuz ile ilgili hangi marka modemi kullanıyorsunuz ve hangi lokasyonda ikamet ediyorsunuz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 11 Aralık 2023; 13:57:47 >

B
5 ay
Er
Konu Sahibi

tp link w9970v3 kullanıyorum. istanbuldayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 ay
Binbaşı

Şimdi ip almama sorunu genelde hatalı kullanıcı adı ve şifreden dolayıda olabiliyor ben size bir tane online platfrom linki vereceğim buradan kullanıcı adı ve şifre alıp tekrar kurulum yapıp dener misiniz
https://oim.netbone.com.tr





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 11 Aralık 2023; 14:10:48 >

B
5 ay
Er
Konu Sahibi

denedim hala aynı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 ay
Yarbay

Modemi birkaç defa fiziksel resetleyip bilgilerinizi girip dener misiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 ay
Er
Konu Sahibi

yaptım, değişen bir şey yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 ay
Er
Konu Sahibi

birkaç gün önce yan daireme birisi taşındı ve internet bağlattı. tt çalışanları kutuda ayar yaparken benimkine bir şey olmuş olmasın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 ay
Yarbay

Olabilir, kutudan kendi kablonuzu kontrol edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 ay
Binbaşı

Hocam, Türk Telekom belirli bölgelerde bakım çalışması altında cihaz değişimi yapıyor. Bu durum, Türk Telekom altyapısını kullanan firmalarda sıkça yaşanan bir durum aslında. Ancak sorunun kaynağı Türk Telekom geçiş sunucularıyla ilgili. Örneğin, PPPoE bilgilerinizi modemin arayüzüne girdiğinizde, Türk Telekom'a ait taşıma sunucularında doğrulama gerçekleşmediği için bilgileriniz NetBone tarafına ulaşamıyor Bu nedenle, Türk Telekom tarafından sorun çözülmedikçe başka bir firmadan hizmet almaya çalışmanız durumunda sorun devam edebilir. Aynı durum benim başıma gelmişti çünkü beklemekten başka çareniz yok. Zaten Türk Telekom ekipleri genellikle el terminali üzerinden sinyal testleri vb. yapmışsa, sizin tarafınızda sorun olmadığı anlamına geliyor.

Zaten Netbone tarafı türk telekom tarafına muhakkak bildirim yapmıştır çözüm ile ilgili talebiniz ilgili beklemekten başka çareniz yok Türk telekom gayrettepe tarafından sorununuz çözülecek. Üsteki mesajınıza istinaden bu yanıtı yazdım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 11 Aralık 2023; 15:27:9 >

N
5 ay
Onbaşı

Sayın boramatherss(B.K.D.),
7 Aralık 09.46.35 de oluşan kesinti probleminize istinaden aynı gün akşamı talebinize M.T. ekibimiz destek olmaya çalışmış fakat arıza kaynağı Netbone dışında aynı gün sabaha karşı Gayrettepe Telekom' da yapılan şase değişimi sebebiyle olduğu düşünülmüş ve TT tarafında gerekli yardım talebiniz oluşturulmuştur.

TT tarafından yapılan port kontrolleri sonucunda bina ankastraya kadar hat olup arızanın müşteri kaynaklı olduğu bilgisi tarafımıza dönülmüş ve destek talebi kendileri tarafından kapatılmıştır.Bu esnada ekibimiz sizinle iletişim kurmuş ve desteğinizle farklı cihazlarla test ortamı sağlanmış ama sonuca ulaşılamamıştır.

Hafta sonu TT tarafına tekrar destek talebi açılmış ve konunun müşteri sorumluluğu dışında olduğu ve TT tarafından çözümlenmesi gerektiği beyan edilmiştir.
Bugün tarafımıza aşağıda paylaşmış olduğumuz ekran görüntüleri ile dönüş sağlanmış fakat sizinle son yapılan görüşmeye istinaden yardım talebine apartmanınız da yapılan yeni kurulumdan ötürü sorun olabileceği de eklenmiştir.

Konunun yakınen takipçisi olduğumuzu bilmenizi ve en kısa sürede sorununuzu çözeceğimizi bildiririz. Tarafımız dışında yaşadığınız bu mağduriyet için özür diler ve telafisi için gerekeni yapacağımızı bildiririz.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >

Durumu değerli bilgilerinize sunarız.




Bu mesajda bahsedilenler: @boramatherss
B
5 ay
Er
Konu Sahibi

üst mesajdaki bilgileri vermelerine rağmen hala çözemediler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.