Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
57
Cevap
4471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
B8 Passat Sorunlar
T
10 yıl (86 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar aracımi teslim alali 5 gün oldu. Aracım 500km de. Bir kaç sorunla karşılaştım sizlere sormak istedim.
Aracım passat 1.4 tsi 125 bg manüel

1) Araç özellikle dururken 1. Vitese geçerken çok zorlanıyor. Bazen geçmiyor önce 2 ye sonra 1e takmak zorunda kalıyorum. Özellikle ışıklarda çok başıma geliyor. Günde 3 veya 4 kez oluyor.

2) Bazen araç sanki dizel gibi çalışır soğuk havalarda bazen uzun yoldan gelince park ederken dikkatimi çekiyor.

3) Bugün fark ettim. Durur vaziyette araç boşta iken debriyajı kökledim ve ara gaz vermeye başladım. Her gaz verdiğim de sanki debriyaj da bir titreme oluşuyor.
Bunlar sizce normal şeyler mi. Hala araca alışamadım galiba.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
10 yıl (86 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar kapı saç büküm yerinin böyle olaması normal mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl (6818 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Konu sahibi arkadaşım B8 de halen giderilmeyen trim sesleri mevcut.Belli bir hızdan sonra hafif bir rüzgar sesi de mevcut.Teybin açılmaması-geç açılması-saatin geri kalması gibi küçük sorunlar da mevcut.

Lakin sen burda sorunlarına çözüm bulamazsın.Passatturkiye.com forumuna üye ol derdini anlat bir çözüm bulunur hiç yoksa Taner abi'nin bir yönlendirici bir tavsiyesi olacaktır.

Trim sesleri var, rüzgar sesi alıyor ama mercedes e serisi kadar sessiz mi? Yeni passat'ın içine oturdum hiçte öyle sessiz bir araç değil. Hatta motor sesini benim Honda Civic'den daha fazla içeri alıyor. Hele ki passattan sonra hyundai araçlara binersen motor çalışmıyor zannedersin.

İstersen bir de bu konuya girip "Bugün B8 dediğin araba Mercedes E sınıfının sessizliğini yakalamış bir araba sen git cırrığını taşla." yaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_114515219/f_//tm.htm#114515219





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 22 Şubat 2016; 13:40:37 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.