hocam teşekkür ederim aslında polinom falan da bilmiyorum ama sanırım ilk konular bunlar oluyor. ben çalışmaya başladım aslında polinomda bugün ama anlaamdım :) sizce youtune direk bir hocadan başlamak mantıklı değil mi?
Tyt Mat 19 yapan fazlasını da yapar. Tyt Mat 9 net yapıyorum, Ayt mat 8-9 net... 5 ay var. Niye 10 net diye sınır koyuyorsun ki?
aslında hocam bana 5 nette yeter ama dedim işte 10 olursa garanti olur. peki hocam siz hangi konuları tavsiye edersiniz? özellikle polinom ve ondan başka kolay konular var mı? bir arkadaş dedi karmaşık sayılar vs kolay ama ? bunları fonksiyon bilmeden yapabilir miyiz?
Yapamıyorum değil çalışmıyorsundur üstüne düşmüyorsundur. Bahane bu. Çalış nasıl yapıyorsun 5 ay var ve 40 bile yaparsın. Sonuçta kimse annesinin karnından matematik dehası olarak çıkmıyor. Çalışarak her şey halledilir.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ayt matta tyt deki konulardanda birkaç soru oluyo
Sayılar temel kavramlar fln
Bu mesajda bahsedilenler: @murattekno
lti'yi bitir 10 net yaparsın. çalışılınca soru kaçma ihtimali en düşük olan konular bunlar bence.
nereyi istiyorsun?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @murattekno