E

Er
31 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Allah var İmkanda var. Hedefe konuşmakla değil koşturmakla varılır
Selamun Aleyküm Allah var İmkanda var. Ama yapacağım edeceğim demeyin yaptım ettim oldu koşuyorum deyin. Hayatım boyunca çok konuştum hiçbir yararını göremedim ama koşuşturmaya yeni başladım ve işe yaramaya başladı size de öneririm :)
Videoyu izlemek için tıklayınız
arkadaşlar Bu seriyi izlemenizi öneririm size çok şey katacaktır.
E
3 yıl
Başarı Bedel İster, Peki sen Bedel vermeye hazır mısın?
Bizde yürek yok arkadaş!
Dünyada 2 milyar insan açlık sınırında yaşarken, milyarlarca insan vahşice katledilirken,zulme uğrarken biz niye bunların farkında değiliz bedel veremiyoruz bir şeyler yapmıyoruz? Ne sanıyoruz ki doktor mühendis olunca bu olaylar bize gelmeyecek mi? Niye hep kendimizi düşünüyoruz bu hayatta zengin olmak için yani para için başarmak istiyoruz kısacası hayatımızın merkezinde para var onun etrafında hayallerimiz hedeflerimiz şekilleniyor belki sistem böyle istiyor ki böyle. Kim karşı çıkacak bu sisteme kim avazı çıktığı kadar bağıracak bir ekmek parçası ile doyan karnımız varken niye gözlerimizi doyurmaya çalışıyoruz doyum noktası olmadığı halde illa bu olaylar bizim başımıza geldiğinde mi bağıralım çağıralım? Kimse Doğu Türkistan'daki zulmü görmüyor mu, Filistin, Suriye,Myanmar,Mısır kimsede yürek yok mu arkadaş ya biri çıkıp nereye kadar böyle gidiceğiz diye diyemiyor mu? Ben diyorum Bedel vermeye hazırım sizde bir düşünün arkadaşlar lütfen Bedel vermezsek sonumuz çok kötü olacak. Bu hayatta farklı olmamız gerek, farklı olmazsak yenik düşeriz bu sisteme lütfen çalışın okuyun çabalayın o gün yaklaşıyor sonumuz kötü olmasın o gün yaklaşmadan biz ona gidelim . Allah'a emanet olun arkadaşlar, sizlere yaşıtlarıma değer verdiğim için yazdım bunları...
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu fotoğraftaki Ümran Halepli hiç değilse 1 dk bu çocuğun yerine koyun kendinizi veya kardeşinizin çocuğunuzun yerine koyun lütfen düşünün uyanın kalkın.

Videoyu izlemek için tıklayınız
Şu Videoyu izleyin lütfen BUGÜN DE RAHAT YATMAYIN.
E
3 yıl
Kalan 107 günde ilk 10.000’e girmek
Bu başlığa 2 tip insan girer.1. Tip insan kendisi çok çalışıyordur hedefi ilk 10.000’dir der ki ula ben 9 aydır çalışıyom sen 107 günde boş hayaller bunlar vs.
2.tip insansa cidden hayali bu olan ama kendisine güvenmediği için bu başlığa girmiş insandır.
şimdi 1. İnsan tipi kendisi çok çalıştığı ve iyi netler yapmak için çok uğraştığından dolayı diğerlerinin yapamayacağını düşünüyor bu insan realist değildir bu insan dediğim bencildir o çok zorlanmış ya çalışırken ondan başkasının yapmasını istemeyen insan tipi...
2.insanda yapabilme potansiyeli olan ama kendisine güvenmeyen insandır kimse zekasız değil zaten yapar konuların zorluğu yok poponun o sandalyede durması zor eğer bu insan tipi kendine güvenirse hakiki bir amaç ile kazanabileceğine inanıyorum.
Mümkünse 1. Tip insanlar bu konuya yorum yapmasın bir tefekkür etsin.
Kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun...
E
3 yıl
Kolay TYT genel deneme
Selamun aleyküm aşırı kolay bir TYT genel denemesi önerebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.