Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
23
Cevap
2827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
avermedia trinity sinyal sorunu
A
14 yıl (950 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

uzun uğraşlar sonucu uyduyu çalıştırabildim :) fakat şöyle garip bir problem yaşıyorum deneyimi olanlar yardım etsin lütfen

problem:program olarak progdvb(en güncel versiyonu) kullanıyorum ve uydu kanalları listeden sorunsuz şekilde çalışıyor ama mesela ntv izliyorum şifreli bi kanalı açtığımda doğal olarak görüntü gelmiyo fakat sinyal 0 oluyo tekrar normal bi kanala geçince sinyal kendine gelmiyo ve hiçbir kanal açılmıyor. uydunun kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda sinyal tekrar yükseliyo fakat şifreli veya çekmeyen bi kanala geldiğimde tekrar uydu kablosunu çıkarmam gerekiyor

böyle saçma bir sorun yaşayan varmı acaba dvbdream kurdum aygıt başlatılamıyor diyor ve açamıyorum, dvbviewer kurdum kanal tarama yapıyorum 1. kanalı ekliyo 2. ekliceği kanal şifreli ve 2. kanaldan sonraki hiçbir kanalı bulamıyo yardım edin lütfen kırcam lanet şeyi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



~
14 yıl (516 mesaj)
Teğmen

SORUN SENDE YA DA KARTTA DEĞİL HOCAM. SORUN PROGDVB PROGRAMINDA. MALESEF BU PROGRAM HERGÜN BİRAZ DAHA AVERMEDIA ÜRÜNLERİNDEN UZAKLAŞIYOR. BEN DVBVIEWER KULLANIYORUM. HİÇBİR SORUN YOK. AMA PROGDVB KURUNCA SORUN OLUŞUYOR. BENİM KART TRINITY DEĞİL. SENİN YORUMUNDAN BUNUN TÜM AVERMEDIA KARTLARINA YANSIDIĞINI ANLIYORUM.


SANA TAVSİYEM ANLATIMINI KENDİM YAPTIĞIM LİNKE BİR BAKMAN. YARARI OLUR UMARIM. KLAY GELSİN.


http://forum.donanimhaber.com/m_49410667/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49410667


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl (5347 mesaj)
Yüzbaşı

http://www.avermedia.com/product/ProductDetail.aspx?Id=463&tab=APDriver

verdiğim linkten güncel sürücüsünü çekin.önceki driver ve application ları kaldırıp yeni sürücünüzü kurun. kurduktan sonra Dvbviewer bulun ve onu kurun bilgisayarınıza.prog dvb çok iyi iş yapmıyor bu kartla.ve dvbviewer çok daha iyi bu programdan.bulamazsanız pm den link gönderirim.sorununuz %90 çözülecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.