arkadaşlar güzel ve kararlı bi sistem arıyorum autocad / sap2000 / 3Ds max kullanıcam arada oyun oynarım, iyi bi pc toplamak istiyorum işlemci minimum i5 6600 yada i7 6700 yada 6700k düşünüyorum önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
anakartı asus maximus viii ranger aldım, işlemci intel 6700k düşünüyorum 16gb ramde de karar kıldım. ama kasa, power sply ve işlemci sogutucu olarak cok kararsız kaldım yorumlarınız nedir acaba ?
Anakart biraz abartı sanki,z170 proda yeterdi,işlemci 6700k Kasa dark n10,Aerocool 800 Power Thermaltake 750 watt,high power 750 watt Modellerine bakabilirsin Soğutucu f/p dark aqua force
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.