Uzun zamandır hard diskimdeki flack dosyaları dinlemeyle ilgili çözüm aramaktaydım.Piayasada satılan DAC fiyatlarının yüksekliğinden dolayı bir DAC edinememiştim.Bu hafta sonu bir arkadaşımın önerisiyle Akmerkezde BenTec elektronikten Audioquest Dragonfly usb DAC aldım.Tecrübemi sizinle paylaşmak istedim.Öncelikle boyuna göre işlevi çok farklı.Standart bir flash bellek boyutlarında.Şık bir deri kılıfı var.dac'ı bilgisayarın usb girişine takıp dac'ın arkasındaki girişe taktığınız kabloyu amfiye bağlamanız yeterli.Bilgisayarda çaldığınız müziği stereo sistemde dinleyebilirsiniz.Piyasada satılan diğer DAC ları deneme şansım olmadığı için karşılaştırma yapamadım.Dragonfly ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hangi versiyonunu aldınız ? ben daha önce 1.0 versiyonunu kullandım 1.2 sonradan çıkanı birde red olanı çıktı en son , ancak bunun yerine keşke şu ürünü alsaydınız ;
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykop -- 3 Şubat 2015; 19:14:19 >