Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1773
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audio-Technica iPod Dock'uyla Kulaklık amfisini buluşturdu: AT-HA35i
S
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Japonya merkezli dünyanın ses alanındaki öncü firmalardan Audio-Technica, iPod kullanıcılarına yönelik olarak hazırladığı yeni bir çözümü ürünü gamına ekledi. Firma, kulaklık amplifikatörü ve iPod Dock'unu buluşturduğu AT-HA35i ile ses tutkunlarına daha gelişmiş ses deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.


Yaklaşık 485 gramlık AT-HA35i, firmanın birçok çözümündeki gibi sayısal/analog çeviricisiyle 192 kHz/24bit'lik ses destekliyor. Kulaklıklara 440mWx2'lik çıkış sağlayan hibrid amfinin frekans cevabı 20 ~ 20,000 Hz (0dB,-3dB) arasında değişiyor. Dock girişi üzerinden iPod ve iPhone'ların yanısıra analog çıkış (RCA), sayısal çıkış ve S-Video çıkışıyla birçok multimedya cihazına da destek veren AT-HA35i için Japon devinin belirlediği satış fiyatıysa yaklaşık 385 Avro. Ürün dock girişine rağmen iPhone'a destek vermiyor.


 Haberi Portalda Gör

S
14 yıl
Yüzbaşı

385 avroo ohhh tamamen gereksiz bir ürün şahsen..



U
14 yıl
Yarbay

Bu ürünler audiophiler için. Bunların sürmesi için yapılan kulaklıklarda hiç ucuz değil. Aslında dahili dac ve ipod dock'a sahip hibrid bir amfi için gayet uygun fiyatlı.



T
14 yıl
Yarbay

350 € :O bu ne böle kulaklık değil 50+1 kurarım eve



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.