hocam o nasıl bir pazarlık payı. 280x ile aralarında ortalama %40 kadar performans farkı var. pazarlık farkı %10 olur hadi %15 olur. ben arakdaşımın r9 280 modelini 1750 ye koydum ilanda da belirttim ederi max 1500 diye. 280 modeli bile sizin kartınızdan ortalama %20 daha güçlü ve %50 fazla belleğe sahip. siz pazarlık farkı kavramını başka bir boyuta taşımışsınız bilginiz olsun
Hocam ne sorun ettiniz 3 tür yorumu düzenleyip düzenleyip yazıyorsunuz. Arkadaşım kartını 1600 liraya sattı elden. Ederi max 1500 tldir normalde. son bir yorum yazıp blokluyorum sonrasında ne yazmak isterseniz yazın Forumda 1 yıl garantili asus gtx 1050ti 2100tl. şahsen yedek kart olarak aldım. peki farklar
3 yıl daha güncel teknoloji 105 watt daha düşük güç tüketimi resmi win 11 desteği daha yüksek performans ihtiyaç halinde 2 kat fazla bellek (bellek önemli değil demeyin. popüler basit pubg bile very low detaylarda 2,8 gb civarı bellek kullanıyor) en önemlisi 1 yıl daha garanti. Bu haliyle gtx1050ti 2100 lira iken siz garantisiz, daha güçsüz, performansına oranla aşırı güç tüketen, en son yazılım güncellemesini yaklaşık 1 yıl önce almış ve muhtemelen artık yazılım güncellemesi dahi almayacak, win 11 desteği olmayan garantisiz kartınız için 1700 tl değer biçmeye devam edin
Kutusu var. Kutu içeriği de duruyor. Cdsi, kauçukları ve crossfire köprüsü mevcut. Bir tane VGA-DVI çevirici bile var. Düzenli tozunu alıp macununu yenileyerek kullandım. Muadili kartlarla kıyaslayarak fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Üzerine ekleyip 580 ayarında bir şey almak istediğim için nakite ihtiyacım var ve fiyatı öldürmeden ufak bir pazarlık payı bırakabilirim. Tamam belki günümüz oyunlarını - Rdr2, Gow vs. - oynatmaz ama ultra ayarlarda 60 fps sabit Battlefield 4, Medium - High arası ayarlarda 60 fps sabit Gta V oynatıyor. 1030 veya 1050 ti gibi kartlar için istenen fiyatları düşünürsek tekrar söylüyorum, fiyatımın makul olduğunu düşünüyorum ancak pazarlık için açık kapı bırakıyorum. Mng veya Yurtiçi ile gönderim yapabilirim. Aras bile sapa düşüyor ama duruma göre Aras ile de yollayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat: 2000 TLMiktar: 1Sıfır Ürün: HayırGarantisi Var: HayırSatıldığı Şehir: MersinKargo Ücreti: Alıcı ÖderKargo Şirketi: MNG Kargo
İlan Durum: Satışa Açık
Kardeşim efendi gibi izah etmişiz neyin ispatını yapmaya çalışıyorsun? Ne geçti eline bunu yazınca? Alacaksan mesaj atarsın fiyatta orta yol bulunur demişim istersem pazarlıkla 1000 tlye veririm seni ırgalar mı işin orası?
Ha bu arada öyle bir ballandırmışsın ki sanırsın bana rtx seviyesinde kart. Oyunlarda yüzde 20 fark dediğin 30 fps vermez de 35 fps verir. Bellek dediğin de bu seviyedeki kartlarda atla deve bir fark değil. Ha 2 gb olmuş ha 3 gb olmuş.
Şunu da ekleyeyim. Yüzde 15 pazarlık payı zaten 300 tl yapar. Bu kartın şu an ederi de 1700 liralar zaten. Gitmissin forum disi satmissin arkadasinin kartini 1500e mi sattin bilmeyen birine 2500e mi sattin bilgi yok bir sey yok kendi kartin bile olmayan kart icin bilirkisi gibi fiyat biciyorsun mutlak dogruymus gibi. Matematik bildigin bile supheli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 31 Mart 2022; 4:39:58 >
Aynen 1700 tlye bu saydigin ozelliklere sahip gpu bulunuyor zaten. cocuk gibi blok atmis bir de. Adanaliyi ciddiye alanda kabahat. Gecenin bir vakti gevsek gevsek emoji atacagina adam gibi goruslerini soylesen konu buraya gelmezdi zaten. Niyetiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle