Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
355
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus Dizüstü Bilgisayara İşletim Sistemi Kurulamaması
G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Günaydın. Asus E402SA-WX167D model bir dizüstü aldım. Ürün freedos olarak geldiği için İşletim sistemini kurmaya çalıştım fakat "Your Pc ran into a problem and needs to restart. We'll restart for you" şeklinde bir mesaj alıyorum. Aynı flash bellek ile kardeşimin dizüstü bilgisayarına rahatlıkla format atmıştım.

< Resime gitmek için tıklayın >



X
7 yıl
Binbaşı

Selamlar,

Öncelikle usb 2.0 sıfırla denemenizde fayda var yada taktığınız usb girişi eğer laptopda 2.0 port varsa bu kısıma takarak deneyebilirsiniz. Bazı durumlarda usb 3.0 ve 2.0 flash diskler böyle durumlara neden olabiliyor kimi zaman flash disk değiştirmek, port değiştirmek sorunu giderebiliyor. Şahsen 3.0 flash disk ile atamadığım formatı 2.0 eski bir flash diskle attığımı hatırlarım. Denemekte yarar var.

Kolay Gelsin..



N
7 yıl
Yarbay

G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yorumlar için teşekkürler. USB 2.0 ile de denedim sonuç değişmedi. Yüksek ihtimal donanımsal bir sorun var. Hafta sonu çözemez isem pazartesi iade ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.