N

Yarbay
19 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
194 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Akülü, akü taşıma aracı yapmak istiyorum.
Dostlar;

Zeytin vakti, zeytin silkeleme makinasının çalışması için lazım olan aküyü bahçede dolaştırmak çok zor oluyor, bunu pazar arabaları gibi bir zımbırtıyla halledebileceğimi düşündüm ama düşündükçe aklıma başka fikirler geldi. Mesela akü taşıma aracımı akülü yapayım kendim güç harcamadan aracım kendisi gitsin istiyorum.

Bunun için teknik bilgilere ihtiyacım var. Mesela aküyü taşıyacağım aracımın motoru olacak bu motorun çalışması için gereken volt vs. gibi teknik bilgileri nereden öğrenebilirim ?
N
3 yıl
TTNET\u0027in Taahhüt Ettiği Hızı Vermemesi
Sevgili arkadaşlar, TTNET'in 24 Mbps internet hızı sunuyor;ama internetim kaç kez paketimi yükselttimse bir türlü hızlanmadı. Bu gibi konularda sorun yaşayıp Hakem Heyetine başvuran oldu mu ?
N
4 yıl
Bilgisayarımın HDD\u0027sine F tuşuyla başlatacağım başlangıç diski oluşturmak istiyorum.
Herkese selam.

Konunun başlığında belirttiğim gibi; bilgisayarımı başlattığımda F tuşlarından birisine bastığımda doğrudan yükleme ekranını gelmesini istiyorum. Böylece daha önceden HDD'ye kurduğum işletim sisteminin kurulumu yapabilmeyi istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
N
4 yıl
Bazen internetim kopuyor ve PC\u0027de sinyal kalitesi çok düşük.
Sevgili arkadaşlar, odadan internete bağlanıyorum, modem oturma odasında, bu durumda internet sinyalini güçlendirmem lazım, bunun için router baktım;ama işimi görür mü ? Modem ile router'in kurulumu nasıl olur bu konuda yardımınıza ihtiyaç duydum.
N
4 yıl
İtunes\u0027teki müzikleri USB\u0027ye aktarmak
Merhaba arkadaşlar, İtunes'te listemde yer alan müzikleri USB'ye aktarıp araçta dinlemek istiyorum;ama İtunes'ten bilgisayar aktardığım müziklerin formatları korumalı, araştırdığım kadarıyla telif zamazingosu muhabbetinden dolayı Apple bu tür müzikleri korumaya alıyormuş, hal böyle olunca format dönüştürüp USB'ye aktaracağım;ama bunu yapamadım.
Bunun için Sidify adında bir program buldum; o da ücretli imiş, ücretsiz şekilde bunun başka yöntemi var mıdır?
N
5 yıl
İstanbul\u0027da yaşayanlar, aracınız hem çekildi hem de hatalı park cezası yediniz mi ?
Maalesef şu yanlış parktan dolayı hem aracım çekilde hem de yanlış park cezası geldi. Yanlış park cezasına itiraz edeceğim. Bu konuda mağdur olan/lar var mı ?
N
5 yıl
Elektrik saatinin okunmaması sorunsalı
Merhaba arkadaşlar.
İkamet ettiğim konutta, konutun elektrik işine bakan şirket ile elektrik idaresinin sürtüşmesi sonucu elektrik aboneliğinin yapılmamasından dolayı abonelik işlemlerini geç yaptık. Hal böyle olunca, abonelik işlemleri yapılana kadar kullanmış olduğumuz enerji vardır. Akabinde elektrik idaresine gidip abonelik işlemini yaptım;ama elektrik idaresine gidene kadar yaklaşık 2-5 ay enerji kullanımı oldu. Abonelikten sonra abonelik öncesi kullandığımız enerji faturalandırılır diye düşünürken, maalesef abonelikten okuma tarihine kadar geçen süre faturalandırılmıştır. Buradan hareketle, aboneliğimin yapılmadığı dönemde kullandığım enerjinin faturalandırılması için neler yapabilirim ?
N
6 yıl
Katılımsız program hazırlama hakkında
Sevgili arkadaşlar, format sonrası içerisine yükleyeceğim programları ixşletim sistemini kurduktan sonra doğrudan kurabileceğim program arıyorum. NLite bu konuda biçilmiş kaftan;ama benim istediğim özellik şu: işletim sistemini kurulumu bittikten sonra, benim seçtiğim programlar da otomatik olarak yüklensin istiyorum, bu konuda bilgisi olan var mı ?
N
6 yıl
Skechers marka ayakkabıda meydana gelen deformeler ve hakem heyeti süreci
Herkese merhaba; yaklaşık bir yıl önce Skechers marka ayakkabı aldım, ayakkabıyı aldıktan 7-8 ay sonra üst kısmında soyulmalar başladı ve bu daha sonra yırtılma halini aldı. Geçen hafta, ayakkabıyı aldığım yere gittim ve durumu anlattım, onlarda inceleme için göndereceklerini söylediler. Dün cep telefonuma gelen mesaja baktığımda ise ürünün ayıplı mal olmadığı yönünde bildirimde bulunduklarını gördüm.
Merak ettiğim husus; siz değerli arkadaşlarımın da başına böyle bir olay gelmiş miydir? İlgili şirket, açıkça karşısındakini enayi yerine koyuyor, 2015 yılında New Balance marka aldığım ayakkabım halen daha kullanılıyor.

Daha önce giydiği ayakkabı deforme olup da hakem heyetine başvuruda bulunanların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Herkese saygılar.
N
6 yıl
Arama motorlarının sayfa kaynağında gözüken kodları fazla değil mi ?
Merhaba arkadaşlar, arama motorlarının sayfa kaynağını merak edip baktığımda farklı sonuçlarla karşılaştım.
Google'nin sayfa kaynağının görüntülenmesinde 340 satır var.
Bing'in sayfa kaynağının görüntülenmesinde 25 satır var.
Yandex'in ise 1 satırı var.

Sevgili arkadaşlar, bu farklılıklar neden kaynaklanır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.