G

Çavuş
07 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Görüntü Yok, Fanlar Dönmüyor.
Arkadaşlar Sapphire Rx 470 kullanıyorum. Oyun oynarken kasa kapandı. Güç kaynağını kapatıp açtım. Bu sefer kasa çalışıyor ama ekran kartının fanları dönmüyor ve görüntü gelmiyor. Kartı mı yaktım?
G
6 yıl
PS4 Slim İçin Sticker
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. PS4'ü alalı bir sene olacak. Bu bir sene boyunca gayet titiz kullanmaya çalıştım fakat benden kaynaklı olmayan sebeplerle mat yüzeyde az çok belirgin ve rahatsız edici çizikler meydana geldi. Bunun için Hepsiburada.com'dan sticker aldım lâkin YouTube videolarıyla ilgisi olmayan tuvalet kağıdı misali bir şey geldi. N11 ve Gittigidiyor'dan da araştırdım ve kullanıcı yorumları beni ürünlerden soğuttu. Bununla beraber Konsol Kulübü'nün ürünleri de istenildiği gibi çıkmamış. PS4 Slim için sağlam ve kaliteli sticker nereden temin edebilirim?
G
7 yıl
Asus Dizüstü Bilgisayara İşletim Sistemi Kurulamaması
Arkadaşlar Günaydın. Asus E402SA-WX167D model bir dizüstü aldım. Ürün freedos olarak geldiği için İşletim sistemini kurmaya çalıştım fakat "Your Pc ran into a problem and needs to restart. We'll restart for you" şeklinde bir mesaj alıyorum. Aynı flash bellek ile kardeşimin dizüstü bilgisayarına rahatlıkla format atmıştım.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Sony XPeria J Hakkında Bir Soru
Arkadaşlar telefonda ne simgeleri taşıyabiliyorum,ne kısayol oluşturabiliyorum ne de silebiliyorum.İlk aldığım zaman bunları yapabiliyordum,2 gün sonra böyle bir sorunla karşılaştım.Bayağı bir kurcaladım ama çözemedim.En sonunda fabrika ayarlarına getirdim,yine sorun çözülmedi.

Ne yapmam gerekiyor ?
G
14 yıl
kes/kopyala sırasında donma..
arkadaşlar böyle bir problemim var ne zamandır,kes ya da kopyala yaptığımda işlem sırasında pencereye müdahale ettiğimde işlem duruyor,format attım sorun gene çözülmedi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.