Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus'da yüzler gülüyor; Eylül ayı geliri, son 13 ayın zirvesinde
S
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Asus'da yüzler gülüyor; Eylül ayı geliri, son 13 ayın zirvesinde


Bilgisayar sektörünün öncü isimlerinden Asustek, 2.nesil Nexus 7'nin de aralarında bulunduğu tablet satışlarıyla eylül ayında rekor gelir elde ederek son 13 ayın zirvesini gördü.

Asustek'den yapılan açıklamaya firmanın konsolide gelirleri eylül ayında 1.41 milyar dolara yükseldi. Son 13 ayın zirvesi olan bu gelir, yıllık bazda %13,05, aylık bazda ise %2,97'lik artış anlamına geliyor.

Eylül ayının tamamlanmasıyla birlikte firma, 3.çeyreği 4,08 milyar dolar gelir ile tamamlarken, yılın ilk ayındaki gelirler ise geçen yılın aynı dönemine göre %2,77'lik artış ile 11,4 milyar dolara yükseldi.

Asus, cihazların satış sayılarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, ancak pazar araştırmalarına göre Asus, 3.çeyrekte 4,3-4,5 milyon adet dizüstü bilgisayar satışı gerçekleştirirken; 2013'ün 2.yarısında 7-8 milyon adet tablet satışının altına imza atacak.



 Haberi Portalda Gör

C
11 yıl
Binbaşı

Asus'u ultrabook sınıfında özellikle çok başarılı buluyorum ben. Onlarca modelini inceleme şansım oldu. Gerek malzeme kalitesi gerek kullandığı konfigürasyonlarla kullanıcılar için çok mantıklı cihazlar ürettiler. Tablet konusunda da Nexus çok büyük bir "milestone" . Ancak yine de, tablet sınıfında öğrenecekleri çok şey var, samsung'dan özellikle.



F
11 yıl
Binbaşı

Arkadaş öyle bir başlık ki şu her okuduğumda kendimi o şirketin çalışanı yerine koyup sırıtasım geliyor.




K
11 yıl
Teğmen

Tablet pazarında ben hala soyluyorum ama cogu urunde alternatifsiz.İlkler her zaman Asus tarafında yapıldı.Docklu modeller. veya TF700 ile 1080 ekran daha tabletlerde bu ekran çözünürliğü yok. İlk 4 çekirdekli tablet.Hibrid cihazlar. ?? TF 700 e alternatif hala bu piyasada yook .veya MEMOPAD HD 7 mesele 400 tl ye 4 çekirdekli 5 mp kamera. 16GB disk ?? ve ekran 1280x800 LED.Dahili GPS.Miracast(kablosuz görüntü aktarma) vs. vs. Bu sekmentte ve bır cok sekmente notebook ve tablet çoook geniş konsept diyorum




K
11 yıl
Yüzbaşı

asus gerçekten çok iyi yapıyor notebookları ben de asus kullanıyorum.ama son dönemlerde iyice tok esnaf moduna girdiler fiyatlar hep yüksek seyrediyor notebookların.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
11 yıl
Binbaşı

teknolojiyle ilk tanıştığım ilkokul yıllarımdan beri fanıyım diyebileceğim tek marka. her şey üretilir de arkadaş her alanda başarılı olunur mu? biraz pahalı ama ne demiş atasözü "Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti"


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Yarbay

bende asus notebook tercih ettim ve pişman olmadım. ultrabook/notebook/tablet vs gibi ürünler tercih edecek olsam bir kez daha asusu tercih ederdim.
adamlar hakediyor.



D
11 yıl
Teğmen

Asusla ilk olarak k53 modeliyle tanistim pisman deilim



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Binbaşı

S
11 yıl
Çavuş

Kendim Asus kullanmıyorum ancak Cevizlidere/Ankara'da bulunan Asus servisinin hizmetinin çok iyi olduğunu 2 tane yakın arkadaşımdan dinledikten sonra Asus'a çok ısındım. Bir olay anlatmak istiyorum;

Arkadaşımın 4 senelik laptopunun ekranında titreme oluyordu. Sonra yanlış bilgilendirme ve yönlendirme sonucu resmi servisi olmayan bir yere götürmüş, ekranının oradaki kablonun değişmesi gerektiğini ve 140 TL'ye mâl olacağı söylenmişti. Arkadaşım kabul etmiş; ve hayatında unutamayacağı kazıklar arasına ilk sıralardan girecek anı olarak olay gerçekleşmişti. Kısa bir süre sonra aynı arıza tekrar ettiğinde bu defa resmi teknik servisine giderek sorunu -bilgisayarın herhangi bir garantisi olmamasına rağmen- ücretsiz olarak çözmüşlerdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.b. -- 13 Ekim 2013; 10:21:41 >

B
11 yıl
Yarbay

Asus candır.




N
11 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayar dünyasının BMW'si gibi kalite ve tasarımdan ödün vermiyor.




C
11 yıl
Yüzbaşı

urunlerı saglam guzel ucuz tek kusuru ledlerı kotu onuda duzeltseler lg den yada sony den alsalar...



Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
11 yıl
Çavuş

ekonomik durumdan ötürü msi aldımama daha iyi bütceyle asus tercih edilirdi!



Y
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43

urunlerı saglam guzel ucuz tek kusuru ledlerı kotu onuda duzeltseler lg den yada sony den alsalar...

Lg tamam da sony görüntü paneli üreticisi değil. samsung yada lg'nin panellerini kullanır.



W
11 yıl
Yüzbaşı

Gülmeyi hak eden tek firma.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Yarbay

sayıları neden söylemiyor çünkü yalan atıyor. kar ettiğine inanmıyorum millet gözünü açtı artık asus un kazık fiyatları tutmaz oldu geçti borun pazarı güle güle asus.



M
11 yıl
Yarbay

Yükselişte olduğunu düşündüğüm nadir firmalardan birisi. Labtop um asus ve çok memnunum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yarbay

gülün abi gülün



C
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43 urunlerı saglam guzel ucuz tek kusuru ledlerı kotu onuda duzeltseler lg den yada sony den alsalar...
Lg tamam da sony görüntü paneli üreticisi değil. samsung yada lgnin panellerini kullanır.


sony japan displayın ortaklarından ve kendı laptoplarında kullandıgı paneller guzel o yuzden ole soyledım..