Dünya kupası hariç zerre keyif vermiyor. Mesela şuan İngiltere - İtalya maçı var. EPL ligini heyecanlı anlatan spiker Gökah Abdik bile ölü gibi maç anlatıyor. Ayrıca maç s sport plusta yayınlanıyor. Yani Uydu kanalı olan S sport 1 veyahut 2 de bile yok. Gerçekten keyfi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hollanda - Fransa dünya futbol tarihinin en kötü turnuva maçıydı. Nefret ettim futboldan. Dünya futbolunun bu kadar tatsız bu kadar golsüz hale gelmesini taraftarlar stadyumu terk edecek şekilde protestolar yaparak çözebilir. Başka türlü çözülmez.
Amacı gol atmak olan bir spor dalı 90 dk gol olmadan geçiriliyor.
Rakibin de katı savunma ile karşılık vermesi yüzünden tıkanıyor bazı maçlar. Radikal bir kaç değişiklik bol gollü maçların önünü açar ama Fifa ile UEFA tepki çeker diye korkuyor.
Atıyorum kaleyi yukarı ve yanlara doğru yarım metre büyüt bak skorlar ne oluyor.
Uzaktan şutlar ve goller öyle bir artar ki bence çok zevk katar maça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Haziran 2024; 16:41:13 >
Mesela şuan İngiltere - İtalya maçı var. EPL ligini heyecanlı anlatan spiker Gökah Abdik bile ölü gibi maç anlatıyor. Ayrıca maç s sport plusta yayınlanıyor. Yani Uydu kanalı olan S sport 1 veyahut 2 de bile yok.
Gerçekten keyfi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.