DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
22977
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Armut.com benzeri bir yer var mı?
F
6 yıl (8638 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Dün ilk defa denemek için Armut'a üye oldum da çok saçma bir şey var, 2 tane ilgilenen kişi var ben bunlara fiyatımı sunamıyorum benden 3,39 TL alacağını söylüyor teklif verirken.

Bu ne saçmalık? Ben oraya iş bakmak için üye oluyorum bir de üstüne işi seçerken para mı vereceğim?!


Türkiye içinde alternatif başka bir site var mı bildiğiniz iyi?



G
6 yıl (932 mesaj)
Yüzbaşı

F
6 yıl (8638 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

https://www.othersapp.com/
Teşekkür ederim güzele benziyor site. Diğer yer gibi kapalı kutu değil sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl (932 mesaj)
Yüzbaşı

Armut çok büyüdü. O nedenle artık komisyon alıyorlardır. Benzer girişimler bazen büyümeyi önceliklendirip komisyon almıyor. Ama emin değilim. Yine de kontrol edin lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fulton
F
6 yıl (8638 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

Armut çok büyüdü. O nedenle artık komisyon alıyorlardır. Benzer girişimler bazen büyümeyi önceliklendirip komisyon almıyor. Ama emin değilim. Yine de kontrol edin lütfen.
Hocam bir de sıkıntı şu; Armut gibi sitelerde (mesela Uzmanpark sitesi de aynı şekilde) hiçbir şey göremiyorsun, tamamen bir kapalı kutu, normal kariyer sitesi gibi freelance ilanlarını görememek çok saçma geliyor bana. Kim ne iş istiyor, kim ne yaptırmak istiyor bunu özgürce görebilmeliyiz. Bana gelen teklifler, işler fake mi gerçek mi belli değil hiçbir şekilde hiçbir detayı göremiyoruz, illa önce para çıkacak cebimizden galiba ki onda da tüm detayları görebiliyor muyuz bilemiyorum.

Attığınız siteyi bu açıdan sevdim direk ana sayfadan rahatça tüm alanlardaki işleri görebiliyoruz. Bunu yapmamaları çok itici geliyor bana diğerlerinin.


Bu arada bu siteyi de kullanmayacağım sanırım tamam tüm işleri görebiliyoruz da ben kesin olmayan bir iş için siteye özel bilgilerimi vermek istemiyorum. Mesela bir işi beğendim adamla görüşeceğim hemen pat diye telefon ve IBAN falan istiyor benden. Dur önce bir daha kesin bir şey yok adamla görüşeceğim vermek zorunda mıyım illa sana özel bilgilerimi hemen.

Ben sanırım aradığım tarzda siteyi bulamayacağım gibi geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Mayıs 2020; 19:35:16 >

D
6 yıl (2966 mesaj)
Yarbay

Neden acaba :)

Bu sitelerde yemek sizsiniz...



T
6 yıl (20069 mesaj)
Yarbay

TR içinde Freelance iş bakacağına AB içnde baksana.

Corona sonrası AB'deki remote-job projeler 2x arttı. Fakat remote olmayan projeler de yaklaşık 50% azaldı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 yıl (4 mesaj)
Er

https://puzgi.com var ama oda teklif vermek için ücret istiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl (8529 mesaj)
Yarbay

Bildiğim yok bende takipçisiyim konunun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.