Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1742
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arka kamera değil 360 Derece İstanbul'da nerede taktırılır?
N
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar eşim yandan BMW'ye çarpmış park yerinden çıkarken. Arabada geri kamera var ama sanırım yanları ve önü de gösteren 360 derece kamera çok daha sağlıklı olacak.

İstanbul'da bu kamerayı takan yer tavsiye edebilir misiniz?



https://www.youtube.com/watch?v=uUPbrcCxaNs



Yine cevap vermek yerine milletin ahkam kestiği bir konu olmuş
Yoruma Git
Melburg - 8 ay +6
C
8 ay
Teğmen

Selamlar Hocam

Araca 360 kamera taktırabildiniz mi? Nerede? Ne kadar sürede? Kaç tl ye? Taktırdınız…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
8 ay
Yarbay

geri görüş kamerası kafa karışıklığına sebep verebiliyor özellikle acemi sürücülerde. 360 derece kamera da önemli değil. önemli olan park sensörlerini dinlemek ve yan dikiz aynalarını sık sık kontrol etmek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Ekim 2023; 13:52:21 >

E
8 ay
Yarbay

360 kamera sorunu çözmez. Eşinize araba sürmeyi öğretin. Aynaları nasıl kullanması gerektiğini bilen bir şoförün geri görüş kamerası da varsa 360 kamera gibi donanımlara ihtiyacı yoktur.



M
8 ay
Yüzbaşı

Yine cevap vermek yerine milletin ahkam kestiği bir konu olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 ay
Binbaşı

360 derece park sensörü daha iyi olabilir. eski aracım megane 4 icon da vardı, çok kullanışlı yandan da yaklaşınca ötüyor.



X
7 ay
Yarbay

Konuda yeri gelmişken bir anekdot paylaşmak istiyorum. Benim sürekli kullandığım araçta geri kamerası veya park sensörü vs yok. Ben sensörü veya geri kamerası olan arabaya binince kafam karışıyor o sebeple o ötmeleri vs kapatıyorum direkt ve kameraya da hiç bakmıyorum.
Bu tarz özellikleri olmayan araçlarda sürmeyi öğrendiğimiz için şimdi ben o tür şeylere alışamıyorum bir türlü. Yani şey gibi mesela ben ilkokulda iken güzel yazı dışında yazı yazmamız yasaktı. Bir anda güzel yazı kalktı dendi birkaç sene sonra. Sonrasında da normal yazamaz olduk halen bile yazım çok kötü bu sebeple ve genelde güzel yazı ile normal yazı karışık yazıyorum haliyle de kimse bir şey anlamıyor yazımdan.



2
7 ay
Yarbay

Herbokologlar yorum yapmadan duramıyorlar



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.