Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
12895
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Arabayla Sırbistana gitmek ??? (2. sayfa)
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam bilgiler için çok sağolun arabyla gideceğim yandex navigasyonuda indirip ordan dediğiniz yerlere bakıcağım çok teşekkür ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @krstarica
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam çok sağolun bide 2 şey soracağım bu vinetka yı nereden temin edeceğiz bide cama yapıştırmak zorundamıyız ? bide yollarda denetim nasıl yani çok fazla çevirme tarzı şeyler oluyormu?? hani dikkat ediliyormu hız sınırlarına


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Muratkati
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bide yolumuzun üstünde mola vericek tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Muratkati
M
11 yıl
Yüzbaşı

Vinetkayi siniri gecer gecmez solda lukoil var oradan alabilirsiniz en kaliteli yakitta lukoil en kotusu shell dir. Vinetka gunluk haftalik aylik yillik oluyor size uygunu sanirim gunluk olur fiyati bulgar arabalari ile yabanci arabalar farkli biraz tuzlu yabanci arabalara. Cama yapistirmak zorundasiniz malesef. Kontroller harmanli plovdiv arasinda ozellikle koy girislerinde olur sollama ve hiza bakarlar ve yukarda bahsettigim diger durumlara arti olarak yaya gecidinde yayalara yol her halukarda vermelisiniz. Istanbuldan geliceksiniz plovdivde otobana baglaninca 10 km ilerde hem mcdonalds var hem de bulgarlarin meshur happy restorantlari var ikiside hem ucuz hem guzeldir yok eger memleketimin yemeklerini yerim derseniz 50 km ilerde sagda istanbul restorant var cok meshurdur. Bu bahsettigim mola yerleri ist sirbistan arasinin tam ortasi size uygunudur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BOŞNAK çocuk
K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

hocam çok sağolun bide 2 şey soracağım bu vinetka yı nereden temin edeceğiz bide cama yapıştırmak zorundamıyız ? bide yollarda denetim nasıl yani çok fazla çevirme tarzı şeyler oluyormu?? hani dikkat ediliyormu hız sınırlarına

Bulgaristan'dan bahsettim, radara yakalanmama gibi bir durum özellikle geceleri nerdeyse yok, çok şanslı olmak lazım. Bilmiyorum ben ne zaman bulgar üzerinden gitsem bana denk geliyor nedense. Bazı bölgelerde her 20 km de radar koyuyorlar, ve mesela bayır aşağı yola 120 ile gitmen gereken yere, 60-80 km hız koyuyor, pat diye öpüyor seni 1 km sonra çevirmede :) Bir keresinde ben yakalanmıştım türkiye den hemen 40-50 km sonra otoyolda, daralma olmuştu gece geldi adam yanımıza böyle abartılımı bir surat ifadesiyle kemik bulgar aksanıyla ''Oo komşu ne kadar hızlı gidiyorsun biliyor musun?'' dedi, bulgarca ne kadar dedim, sınır bak 50 km dedi, sen 68 ile geçmişsin buradan. 40-50 euro mu ne ceza dedi, 10 euro var, alırsan al dedim, yok başka para tabi zaten onu bekliyor, e ben tamam da bak orada arkadaşım da var o da bekliyor demez mi, yok dedim ısrar edince, bıraktı bir de bak 5 km sonra bir daha radar var, haberin olsun, yakalanma diye telkinde bulunmuştu yani olay %90 rüşvete bakıyor, 50 euro ceza kesiyor sözde ama arayı bulalım dersen komşuyuz dersen bi kaç euro istiyor. Zaten amaç hız falan değil, rant meselesi bu ciddi bir problem bulgarda.

stiker denilen şeyde zaten bulgar hududunda alınıyor. Benzin istasyonlarında var. Onu orada yapıştırmak zorundasın ya da yapıştırınca hemen çıkart, yapışkanını al biraz çünkü güneşte eridimi cama nasıl yapışıyorsa sonra çıkartana kadar pert ediyor insanı.

Ve dediğim gibi Sofija-Niş üzerinden gideceksiniz, kosovoya girerseniz sırbistana girişte çok ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi geri postalama ihtimalleri de var. Kosovo halen özerk Sırp bölgesi olarak görülmekte. Girmeniz halinde Sırbistan kaçak geçiş gibi algılıyor ve deport edebiliyor pasaportu, kendi ülkesine.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Temmuz 2014; 4:19:02 >

B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam ikinizede bilgiler için çok teşekkür ederim bişey takılırsa aklıma size pm atarım çok teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @krstarica , @Muratkati
M
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

araç skoda yeti 2012 model

Dsg şanzımanlıysa hiç düşünmeyin bile, %90 ihtimal bir yerlerde kalırsınız.



B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok hocam düz vites


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MaTaDoR
A
11 yıl
Yarbay

Yurt dışında ceza yiyipte sınırda alınan var mı? Arabayla Avrupa'ya gittiğimizde Berlinde ve Kophenagta park cezaları, Slovakya'da da vinyet denen otoyol geçiş belgesini almadığımız için ceza yedik ama sınırlarda isteyen olmadı, aradan da 4 sene geçti artık şansımıza mı yoksa sınırlarda bu mekanizma mı işlemiyor anlamadım



L
10 yıl
Er

Merhabalar,


Arabayla sırbistana giderken bulgaristan için vize gerekiyor mu ? Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.



B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam ben o kadar açılamadım daha illa araba diye ısrar etmemin sebebi ailemle gidicem çocuk var ondan yoksa çocuk olmasa takmamda bu arada evet herkezin pasaportu var bide gezicek en güzel yer neresi gitmişken bii turlayalım diyoruz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @krstarica
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.