Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
331
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apple, yeni iPad Pro'da piyasadaki 'açık ara' en iyi OLED panelleri kullanacak
E
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Apple, yeni iPad Pro'da piyasadaki 'açık ara' en iyi OLED panelleri kullanacak
Apple’ın OLED ekranlı iPad Pro modelini görmemize çok az bir zaman kaldı. iPad Pro 2024, OLED panel kullanan ilk Apple tablet olacağından merakla bekleniyor. Apple’ın yeni iPad Pro’da piyasadaki en iyi OLED panelleri kullandığı iddia ediliyor.



Ayrıca Bkz.Yeni iPad Pro en gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip olacak



DSCC analisti Ross Young, bir kez daha yeni iPad Pro modellerinin OLED ekranlarla donatılacağını söyledi. Young, Apple’ın yeni tabletleri için piyasadaki en iyi OLED tablet panellerini seçtiğine dikkat çekti. OLED iPad Pro modelleri, LTPO, 120Hz ProMotion yenileme hızı, yüksek parlaklık, daha uzun pil ömrü ve kulanım süresini destekleyen ultra ince ve hafif ekran sağlayacak cam inceltme özelliğine sahip olacak.



2024 iPad Pro modelleri 11.1 inç ve 12.9 inç ekran boyutunda gelecek. Her iki modelde de daha dar çerçeve ve çok daha ince bir tasarım göreceğiz. Piyasadaki en iyi OLED ekranlı iPad Pro’lar, Apple’ın yeni nesil yapay zeka optimizasyonlu M4 çipine sahip olabilir. Tabletle birlikte yeni Apple Pencil ve yenilenmiş Magic Keyboard’u da görebiliriz.



iPad Pro 2024 ne zaman tanıtılacak?



Apple’ın 7 Mayıs’ta Let Loose etkinliğinde OLED iPad Pro modelleriyle birlikte 10.9 inç ve 12.9 inç iPad Air modellerini tanıtması bekleniyor.




Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/04/29/ipad-pro-best-oled-panels/

 Haberi Portalda Gör

yav he en iyi sensin en özel sensin aple bi bitmedin ya :D
Yoruma Git
crashris - 2 hafta +8
S
2 hafta
Yarbay

Neden bu ürünleri MacBook fiyatına satıyorlar hala anlamış değilim. Air modeli 450 Dolar, Pro modeli 650-700 dolar bandında olmalı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
2 hafta
Teğmen

Aynı SoC kullanıyor. Ekranı daha küçük evet ama dokunmatik ekrana sahip.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @swat882
N
2 hafta
Yüzbaşı

Keşke 4:3 ekran kullanmasalar



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Binbaşı

"açık ara" bak bu ayrıntı çok önemli.



B
2 hafta
Yüzbaşı

İşlemci maliyetinden dolayı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @swat882
E
2 hafta
Yarbay

Aksine 4:3 en iyi oran.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nct96
C
2 hafta
Yarbay

yav he en iyi sensin en özel sensin aple bi bitmedin ya :D



Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta
Yarbay

Tab s9 ultra aldım çok güzel bir tablet çok memnunum



Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 hafta
Yarbay

quote:

120Hz ProMotion


Yahu Apple'ın şu saçma sapan isimlendirmeleri beni benden alıyor. Bildiğin 120Hz ekran işte. Alengirli isimlerle zaten piyasadaki teknolojileri farklı birşey gibi gösterip duruyorlar.

Yok retina ekran, vision pro için spatial computer... Yahu mixed reality gözlükten ayrılan hiçbir yanı yok ki. Örnekleri çoğaltılabilir. Şimdi Apple'cılar bana tepki gösterecek ama bana göre teknolojiyle içli dışlı olmayanlar için "biz marjinaliz, en iyi teknolojiyi kullanıyoruz" u lanse edip insanları en iyi teknolojiyi kullandıklarına ikna ediyorlar. Halbuki alakası yok. Çok yüksek çözünürlük diye satılan retina ekranlar diğer telefonların gerek ppi değeri gerek kontrast değeriyle yıllarca tokatlandı halbuki.

Apple'ı bir türlü sevemedim. Kısaca bazı nedenleri de:

- Absürd fiyatlama politikası (işte yarım metre kablo 720lira, temizleme bezi 739 lira, Mac Pro tekerlek 31.700lira)

- Kullanıcıları aşırı kısıtlaması (mesela iPhone tarafından desteklenmeyen bir codec'e sahip videoyu -vp9 gibi- indirmenize bile izin vermiyor. Halbuki sanane, benim telefonum)

- Eski teknolojileri insanlara yedirmesi (yedirmesi diyorum çünkü eskiden macbooklarda kullanılan intel işlemcileri sitelerinde belirtmiyorlardı bile, yeni aldığınız makinede i7 işlemci var diye biliyorsunuz ancak yeni makine olmasına karşın 2-3 nesil önceki işlemciyle geliyordu. Ne bileyim iPhone 15 2000 yılından kalma usb 2.0 la geliyor gibi gibi...)

- Tekelciliğin hat safhada olması (uygulamaları kendi mağazamdan alacaksınız, ben de geliştiriciden %30 pay alıcam, benim kablomla şarj edeceksiniz, farklı kablo tespiti için çip yerleştiricem, mağazaya uygulama yapcaksanız mac'le yapacaksınız gibi diretmeler)


Uzun lafın kısası, her ne kadar bazı ürünlerini taktir etsem de bana göre rezalet bir firma. İnsanların bilgisizliğini çok iyi kullanıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 1 Mayıs 2024; 14:48:39 >


C
2 hafta
Yarbay

Öncelikle hayırlı olsun. Radarımda olan bir tablet. Ultra modelini beğendim aslında ama aşırı büyük, mobiliteden çıkmış artık. Ama S9+ bana göre çok alınası duruyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 1 Mayıs 2024; 14:51:30 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nevrans
T
2 hafta
Onbaşı

Mobilite olarak ne aradığınıza bağlı o da hocam. S9+ A4 aşağı yukarı boyutunda. Biraz daha her yerde çıkarıp kullanabileyim, taşıması kolay olsun tek elde kullanayım vs derseniz düz S9 daha mantıklı olur bence.





Bu mesajda bahsedilenler: @CWaRRioR
K
2 hafta
Yarbay

Kedi ciğer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crashris
D
2 hafta
Yarbay

Mobil cihazlardaki en iyisidir, QD-OLED değilse en iyisi değildir.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.