Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple WWDC'de 'birkaç' Mac duyurusu yapabilir
M
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Apple WWDC'de 'birkaç' Mac duyurusu yapabilir
Apple Worldwide Developer Conference ya da kısaca WWDC, her yıl yazılım geliştiricileri için düzenlenen bir konferans olsa da özellikle bu yıl firmadan beklentiler çok yüksek. Apple, yapmış olduğu paylaşımlarda “yeni bir dönem başlıyor” vurgusunu yaparak hazırladığı duyurulara atıfta bulunmaya bile başlamış durumda. Bunlarla birlikte firmanın etkinlikte birden fazla Mac duyurusu yapacağı da aktarılıyor.



Yeni Mac'ler geliyor



Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple, 15 inç ekranlı ve M2 çipli bir MacBook Air tanıtımı gerçekleştirebilir. Apple geçen yılki WWDC'de yeniden tasarlanmış M2 donanımlı 13 inç Air'i tanıtmıştı, dolayısıyla Apple'ın bu etkinliği bir kez daha daha büyük bir Air tanıtmak için kullanması ihtimal dışı değil.



Ayrıca Bkz.ChatGPT iOS uygulaması Türkiye'deki kullanıcılara açıldı



Bunların yanında 13 inç M2 MacBook Air ve 13 inç M2 MacBook Pro modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Öte yandan donanımsal olarak eskiyen Mac Studio var. Mevcut ürünler M1 Max ve M1 Ultra çipli konfigürasyonlara sahip, dolayısıyla Apple’dan bir güncelleme bekleniyor. Belirtilenlere göre Apple, Mac Studio modellerini M2 Max ve duyurulmamış bir M2 Ultra çip ile güncelleyecek.



Etkinlikte Mac ürün gamı için daha fazla duyurunun yapılması da mümkün. Neyse ki bunun için çok fazla beklemek gerekmeyecek. WWDC açılış konuşması 5 Haziran Pazartesi günü Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak.




Kaynak:https://www.theverge.com/2023/5/31/23744193/apple-wwdc-2023-several-macs-macbook-air-15-inch

 Haberi Portalda Gör

F
11 ay
Binbaşı

O kadar pahalandı ki artık ne gelmiş ne gitmiş pek ilgilenmiyorum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
11 ay
Yüzbaşı

Yeni zamlarda gelecek mi acaba



Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
11 ay
Yarbay

9000 küsüre m1 almıştım ulan bu para verilir mi buna dedim o zaman bile içim acımıştı şimdi m1 20k olmuş artık apple sadece hayal olarak kalıyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
11 ay
Yarbay

Zam gelmeden almak almak lazım çıkar çıkmaz



B
11 ay
Er

Evet



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vozy
B
11 ay
Er

Boşver, Casper alırsın



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fendur
F
11 ay
Binbaşı

Valla espiri mi yaptın dalga mı geçtin anlamadım? Öncesinde macbook pro kullanmış birisi olarak yazdım bunu. Gerçekten aşırı pahalandı haberleri bile okumak istemiyor insan. Neyse umarım espiri yapmışsındır.




Bu mesajda bahsedilenler: @B7DXDOCCRE
U
11 ay
Binbaşı

quote:

Bunların yanında 13 inç M2 MacBook Air ve 13 inç M2 MacBook Pro modellerinin de tanıtılması bekleniyor.


?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 ay
Yarbay

"And Apple will begin taking trade-ins on the same day as the WWDC keynote for the 13-inch M2 MacBook Air, 13-inch M2 MacBook Pro, and — wouldn’t you know it — the Mac Studio, according to Gurman." Bence Google Translate'ten devam edilse daha iyi.





Bu mesajda bahsedilenler: @Ulan Musk
D
11 ay
Yarbay

fiyatlar alınmayacak seviyeye geldi zaten



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.