Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
549
Cevap
36508
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (27. sayfa)
F
geçen yıl
Er

Öncelikle gelirini arttırmanın en iyi yolu nüfus arttırmak bunu da ihtiyaçları karşılayarak yapmak asla ! ihtiyacından fazla üretim yapma atıyorum senden istenilen 8 birim ihtiyaç sen 9 ya da 10 yap en fazla ve bunu bütün ihtiyaçların için yap sonra nüfusunu arttırdıkça bunlarında aynı orantıda arttırmaya bak katma değeri yüksek olan ürünleri satabilirsin ticaret merkezlerinde pahalı ürün alan yerler var kırmızı renkli olan ürünleri pahalıdan aldığını söylüyor sen mesela o ürünün üretimini arttırarak satış gerçekleştirebilirsin ama en düzenli gelir artışı düzenli nüfus artışı yapmak ve ihtiyaçları karşılamaktan geliyor. Adalarda olan çalışacak nüfus sayısı fazla olursa bil ki boş yere durdukları için paranı sömürüyor asla çalışacak nüfus fazla olmasın olursa gelirin eksi olur her zaman üretim yap ve gerektiğinden fazla yapma yaparsan nüfusu arttırmaya bak ve ne kadar çok ada ele geçirirsen o kadar iyi olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1643 -- 30 Mayıs 2023; 21:28:17 >

A
geçen yıl
Yüzbaşı

ben modları çok merak ediyorum bildiğiniz iyi modlar var mı arkadaşlar yada kaynak



Z
12 ay
Yarbay

Ana oyunu alsam yeter mi bir süre? Hayati öneme sahip dlcler mi yoksa kozmetik mi genelde? Bir de ücretli dahi olsa el çevirisi Türkçe yaması var mı oyunun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 ay
Yarbay

Şu DLC olayını ben de merak ediyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
R
11 ay
Yarbay

Strateji türüne yatkın değilseniz ana oyunu alabilirsiniz modlarıyla bir süre oynatır. Derinlemesine oynarım derseniz imkanınız yettiğince sezon kartlarını alın oyunu başka seviyeye taşır.

Mesela 1 sezon kartının içindeki The Passage paketi sizi kutuplara götürüyor orada gaz madenciliği yapıp diğer dünyalara ulaştırarak petrolün yarattığı kirliliği bertaraf ediyorsunuz, 2 sezon kartının içindeki Bright Harvest paketi ise oyuna traktörleri ekliyor tarlayı daha verimli kullanıyorsunuz böylece daha az iş gücü gerekiyor. Merak ettiğiniz paketleri Steam'daki sayfasına bakabilirsiniz. Şehirlerinizi süslemeyi düşünmüyorsanız kozmetik paketlerini almanıza gerek yok oynanışa bir katkısı yok.



B
9 ay
Çavuş

arkadaşlar kolay gelsin. yaklaşık 800mb lık bir güncelleme sonrası “failed to create a manager.
Error code:1103 hatası alıyorum. sizde de aynı durum var mı ?

türkçe yama yüklü
ayrıca hem gtx760 lı masa üstü bilgisayarda hem de rtx3050 li laptopta aynı hatayı alıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 ay
Çavuş

Aynı hatayı bende alıyorum, dosyaaları doğrula dediğinizde oyun ingilizceye dönüp çalışıyor sorunsuz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
9 ay
Çavuş

söylediğin gibi dosyaları doğrulayıp onardıktan sonra oyun ingilizce olarak açıldı. sonuç olarak türkçe yamaya karşı bir zıtlaşma var sanırım. adamlar takdir edeceğine yaptıklarına bak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 ay
Er

arkadaşlar benim oyunun lisanslı ve fazlalıkla dlc paketlerini aldım sadece son sezon 4 ü almadım. sonra pc formatladım tekrardan oyunu yükledim falan şimdi hiçbir dlc paketim olmuyor açılmıyor oyun açılıyor fakat dlc paketlerim çalışmıyor aktivasyon anahtarı istiyor hiçbir yerde bulamadım nasıl çözeceğim bu hatayı bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 ay
Yarbay

Oyunu nerden aldınız tam olarak? Senkronizasyon sorunu var gibi geldi bana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HepözeL
S
8 ay
Yarbay

1,5m nusfus kastım ama gel görki life style ihiyaçlarındaki motor ve film reel i karşılamak imkansız sanırım.



R
8 ay
Yarbay

İyi kasmışsın valla ben o kadar göremedim. Her ihtiyaca yetişmek mümkün değil bir sürü dünyalar ve nüfus katmanı var.



S
8 ay
Yarbay

@Reiskonen

Diğerleri değilde yeni dünya da yapılanlar zor gibi geldi bana hem çok iş gücü istiyor hemde kaynak ve adam gibide destekleyici item yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reiskonen
R
8 ay
Yarbay

Evet zor bir dünya. Ekonomide düzlüğe çıktıktan sonra yetişmeyen ihtiyaçları dışardan almaya başladım yoksa işin içinden çıkılmıyor. Gübreleme gibi verim arttıran özellikler geldi ama doğru dürüst deneyemedim dünyalar arası sürüklenmekten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SpyM3GTR
H
8 ay
Er

epic games üzerinden aldım ama uplay güncelleme yaparken senkronizasyon falan yapıyo ya da yapmıyor tam anlamıyorum ingilizcem de yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reiskonen
R
8 ay
Yarbay

Epic'ten satın aldıysanız oyunu oradan indirmenize gerek yok uplay üzerinden indirin.




Bu mesajda bahsedilenler: @HepözeL
H
8 ay
Er

uplayden de indirdim epic gamesden de indirdim yine aynı oyunu açıyor fakat dlc paketlerimi görmüyor oyun, epic gamesin sitede hepsine sahipliğim görünüyo fakat açılmıyor iki launcherdan da açtım ikisinde de aktif değil çıldırıcam


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
8 ay
Yarbay

Ubisoft hesabınızın sayfasında sahip olunan DLC’ler diye bölüm var orada satın almış olduğun paketler listelenir eğer orada gözüküyorlar ise sorun yok.

Devam eden oturumunuzda ilgili paketlerin yer almasını kabul etmemiş olabilirsin zaten bir paket aldığımızda soruyor “dahil edilsin mi? bu karar geri alınamaz” gibisinden. Veya yeni kayıt açarken ilgili paketlerin oturumda yer almasını işaretlememiş olabilirsin bu aşamaları hızlı geçtiyseniz. Bu iki ihtimalde paketleri görmeniz mümkün değil yeni kayıtta sıfırdan başlamanız gerek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HepözeL
T
8 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Oyun çok güzel ama tamamen time killer keşke söyle 100 saat kimse bana dokunmasa iş olmasa aile olmasa da gömülsem bu oyuna tekrar :))



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >