Merhaba arkadaşlar, kısmet olursa 2026 yılında evlilik düşünüyoruz yani evlilik arifesindeyiz diyebiliriz. Biz evde yıllardır profilo kullanıyoruz ve hiç sorun yaşamadık ki yaşadığımızda ise servis çok iyi olduğu için hemen sorunumuz çözülüyordu ve f/p olduğunu düşündüğüm için profilo almayı düşünüyoruz. Araştırdığım kadarıyla buzdolabında kompresör en önemlisiymiş ve panasonic kullandığı için buzdolabını Profilo BD3086WCFP model alacağım. Fakat çamaşır, bulaşık ve ankastrede fazla bilgi bulamıyorum yani hangisi olmalı neye dikkat edilmeli vs.
Forumda genel olarak Profilo CGK244Z0TR çamaşır, Profilo KM961RCTR kurutma ve Profilo BMS622V1 bulaşık modelleri önerilmiş ama tam neden açıklaması yapılmadığı için diğer modellere bakınca kafam karışıyor. Örneğin Profilo CGK244Z0TR modeli 9 kg ve 30.000 civarına satılıyor fakat Profilo CGK264Z0TR modeli 11 kg ve 27.000 civarına satılıyor. Benim anlamadığım kg arttıkça fiyat artıyor diye biliyorum fakat burada tam tersi bir durum var.
Bir diğer örnek Profilo KM961RCTR 9 kg kurutma 28.000 tl ve Profilo KM10610CTR 10 kg kurutma 28.000 tl yani aynı fiyatlar. Profilo BMS623V1 6 Program 16.000 tl ve Profilo BMS622V1 6 Program 23.500 tl.
Ankastreden ise hiç anlamıyorum. Yani bu konularda kaynakta bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. Eğer kaynak atarsanız oradan da araştırabilirim veya direkt bilgili arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum.
Bizi uzun bir süre idare edecek makineler almak istiyorum özellikle orta ve gerekirse üst segment olsun istiyorum. Profilo değil bosch siemens al şu modelleri al çünkü şu sebepten dolayı gibisinden öneri verecek olursa o önerilere de açığım.
Öncelikle hayırlı olsun. Birkaç bir artı bir evim var eşyalı geçen sene eşyalarını profilo'dan aldım genelde ekonomik serileri seçtik Çamaşır makinelerinde Premium serisine baktık tam model isimlerini hatırlamıyorum. Öncelikle bosch Siemens Profilo ayrımında kesinlikle Profilo malzeme kalitesinde Bir tık geride Aslında kalite midir Kozmetik midir tam olarak yorum yapmak zor. Evimde Siemens çamaşır makinem var gösterge paneli bile daha kaliteli hissettiriyor.
Ben de bir hafta on gündür Mutfaktaki beyaz eşyaları yenilemekle ilgili bir araştırma halindeyim bahsettiğiniz gibi bariz bir saçmalık var detayına indiğimizde kullanıcı yorumlarını okuduğumda bulaşık makinesinden başlamak gerekirse homeconnect özelliği olan bahsettiğimiz gibi çok programlı bulaşık makinesi versiyonu 16.000 iken daha düşük özellikli diğer bir makine 23.000 lira bu fiyat ayrımının tamamen müşteri tercihleri ve stok durumuna göre belirlendiğine inanıyorum çünkü pek çok olumlu yorum arasına gizlenmiş birkaç mesajda ucuz olanın bulaşıkları ıslak çıkardığı ile ilgili şikayetler var. Ben tercihimi ucuz olandan yana kullanıp denemek istiyorum Sonuçta dediğiniz gibi garantili bir ürün En kötü ihtimal biraz uğraşıp diğer modelleri yönelebiliriz Bence buna değer.
Ihtiyaç duyduğumuz ürünler içerisinde Bence en önemlisi buzdolabı Çünkü bir kere fişe takıp yıllarca fişini geri çekme ihtiyacı duymayacağımız bir şeyler tercih etmeliyiz Enerji verimliliği de burada önemli bir kıstas. Kompresör gerçekten önemli ve derin araştırmalar sonucu bende sizin kapasitenin biraz altında bir modele kitlenmiş durumdayım özellikle kompresör den dolayı.
Yorumunuza 3 hafta geçmiş Belki artık ihtiyacınız kalmamıştır diye daha fazla yazmak istemedim ama her üründe tek tek araştırmalarım oldu satın alma arefesindeyim çoğunda. Eğer yoruma ihtiyaç varsa belirtirseniz devam edelim yoksa havanda su döveceğimi kanaat getirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >