Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
35332
Cevap
1699634
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (30. sayfa)
L
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: rapperman93


quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

Ben de aldım diplomayı mesaj geldi (Balıkesir'den). Onur belgesini sordum 30 krediyi tamamlamayınca verilmiyor dedi. Dedim bazı derslerden muaftım (yani matematiksel olarak o krediyi tamamlama şansım yok) olsun 30 kredi gerekiyor dedi ben de baktırmadım bile hak etmiş miyim diye.

Hocam ben myo dan dikey geçiş yapmıştım bu sene mezun oldum benim gibi dikey geçişlilerin onur belgesi alabilmesi için en az 20 kredi yeterli şahsen ben aöfte her dönem 6 ders 27 kredi aldım ve her dönem eve yüksek onur belgesi geldi sen aöf e direk 1.sınıftan başladın galiba bu arada bende balıkesirden alıcam diplomayı gönende oturuyorum

Şu videoda açıkça belirtiyor 30 kredi gerekli diye. Bir işe yaramadığını biliyorum daha önce de aldım ama merak ettim eğer 30 kredi şartını yeni getirdilerse (ya da eskiden beri varsa) bu benim gibi Lisans tamamlama yapanlara haksızlık olmuyor mu çünkü zaten kişi alabileceği tüm dersleri alıyor ve toplamı 30 kredi etmiyor. (Bu arada evet ben önlisansı da aöften okuyup daha sonra lisans tamamlama yapmıştım ve her dönemden en az 1 dersten muaftım.)

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

Yalova AÖF Bürosundan saat 08:30 da diplomamı almış bulunmaktayım. Fakat şaşırdığım bir durum var. Ben Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümünden Mezun oldum ve okula girerken de bu adla girmiştim. Ancak diplomada Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programındaki öğrenimini 25/05/2015 tarihinde başarı ile .... devam ediyor.

Bölümün sayfasında ve Fakültenin sayfasında böyle bir bilgi yoktu. Üniversite sınavından sonra bölüme seçerken de böyle bir bilgi yoktu. Anlamadım gitti.



E
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: gksll

Arkadaslar diplomayi teslim aldiktan ne kadar sonra askerlik şubesine başvurmaliyiz. Yasal süre varmi bununla ilgili.

Bende merak içindeyim. Tecil için.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı

Mezun olan arkadaşlar Diploma Eki (Diploma Supplement) bürolara gelmiş. Bugün bürodan aldım diploma ekini büyük beyaz bir zarfın için veriyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

Tek ders sınavı yarın açıklanırmı acaba heyecanla bekliyoruz.

Daha sınav sorularına itiraz için bugün son gün. O yüzden imkansız



R
9 yıl
Teğmen

arkadaşlar onur belgesi büroya geldigi zaman,haber veriyorlar mı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: melisst

Örgün eğitimde lisans okurken AÖFden de lisans okuyabilir miyiz?

3-5 msj yukarda var cevabi.. bu kadar okumaya usenen hazirci bi insan iki universiteyi ayni anda nasil okuyacak o da enteresan bi olay



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
9 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: AVB44

quote:

Orijinalden alıntı: _-sniper-_

İnşallah biran önce dağıtmaya başlarlar

bugün gittim aldım diplamayı :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun :) bende yarın falan alırım bugün aöften mesaj geldi diplomalar bürolara gönderildi diye :)



Ü
9 yıl
Er

Arkadaslar merhaba. Forumda gezerken gordum. Acikogretime psikoloji bolumunun gelmesini isteyen cok insan var. Alinda haklilarda cunku teorik bir ders. Sosyoloji ve sosyal hizmeti hatta 4 yillik sosyal hizmeti bile okuyan insanlar var. Neden psikoloji okunmasin ki? Sosyal hizmetten bansediyorum. Hem de lisans hatta 2 acikogretim fakultesinde var bu bolum. Biri ataturk digeri anadolu seneye de Istanbul auzef acar yani beklenir. Boyle bir bolum bile acikogretimde varken psikoloji kesinlikle olmali. Olumlu yorumlarinizi bekliyorum. Bu konuda orgutlenelim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yüzbaşı

Evet beyler Ata-Aöf Önlisans diplomam geldi.
Ptt kargo ile çok şık ve kalın bir dosya içerisinde transkript + ab sertifikası + diploma vardı.
Bilgi olması amacı ile...


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
T
9 yıl
Moderatör

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt


quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

sınavsız dikey geçiş (lisansa tamamlama) hayali kuranlar hakkınız iptal oluyor;

http://forum.donanimhaber.com/m_109256533/tm.htm

2 yıllık M.Y.O. mezunuyum, lisans tamamlamaya geçen seneden kaydım var fakat dönem tekrarına girdim. Bu sene kayıt yenilememizde herhangi bir sıkıntı olur mu, bilginiz var mı hocam?

sizin için sıkıntı olmaz.



B
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Arkadaşlar merhaba,

Ben önlisans ve ardından AÖF ile 3. ve 4. Sınıfı okuyup mezun oldum. Şimdi Yüksek Lisans başvurusu yapacağım fakat Transkript dökümünde yanlızca son iki yılın dersleri mevcut. İlk iki yılın ortalamalarının eklenmediğini biliyorum ama ilk iki yılda almış olduğum derslerin dökümünün Transkript üzerinde olmasını nasıl sağlarız? Kredi tutmayacak yoksa.

Sanırım bir ara not eklettirme diye bir şey açmışlar ama şu anda da yapabilir mıyız bunu? Herhangi bir AÖF burosundan? Ne yapmalıyız yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Çok acil bir mevzu.

Teşekkürler şimdiden.

Ben ileride yüksek lisans yapmak isteyenler için kendi sorumu yanıtlayayım: Hayır, AÖF ilk iki yıl ile son iki yıl derslerini tek transkript altında gösteremiyor. Yönetmeliklerinin 15/6. maddesinde açık ve net olarak ilk iki yılda alınan derslerin MU koduyla gösterileceği yazsa da, AÖF bürosunda bulunan muhteşem arkadaşlara bunu anlatamadık. Bir kulaklarından girdi, diğerinden çıktı. Yaptıkları işten haberleri mevcut değil. Velhasıl, dersleri yazmasalar da not ortalamanızı birleştiriyorlar; fakat o da YÖK'ün yalnızca son iki yıl derslerinin ortalamalarının sayılacağı kanunuyla çakışınca, herhangi bir anlamı olmuyor.

Yüksek lisans yapılacak olan okul yalnızca son iki yıl ortalamasını dikkate alıyor. Eğer elinizde benim gibi iki farklı okul transkriptiyle kaldıysanız da, benim yaptığım gibi yüksek lisans yapacağınız okulu arayıp, prosedürlerini öğrenmek. Benim şansıma, iki farklı transkripti de götürüp kayıt yapabileceğim söylendi; ama bu şekilde kabul etmeyen okulların da mevcut olduğu biliniyor.

Herkese zihin açıklığı ve sorunsuz kayıtlar dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Er

AÖF notları için aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
http://onedayaof.com/aof_yardimci_kaynak_kitaplar_altin_notlar.asp



M
9 yıl
Teğmen

1.Bilmiyorum.
2.https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx sitesine girip dersleri seçip, daha sonra aktif olmanız için bankaya para yatırmanız gerekiyor.
Para ders-ekle sisteminde yazacaktır.Büroya ise kitapları almak için gidebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Stygián
K
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Metton

Arkadaşlar 2.sınıfa geçiyorum.
1.Sınıf bahar dönemi 2 tane ff dersim var onları ders-ekle sistemde yok olduğu için yapamıyorum.
Şuanda güz döneminde olduğumuz için mi ? seçemiyorum onları.Onları tekrar bahar döneminde mi yoksa ekleyeceğim ?
Sistemde üniversitenin attığı 8 adet var sadece.

Ne yapayım sizce ?

Evet, bahar döneminde seçeceksiniz. Güz olduğu için alamazsınız.



G
9 yıl
Yarbay

Doğru, resmi facebook adreslerine mesaj attım kaldırıldığını onayladılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kiziroglu75
W
9 yıl
Yüzbaşı

Hem lisans hem önlisans üzerinden kpss ye girebilirsin. Atama yapıldığı tarih itibariyle mezun olduğun durumu dikkate alırlar. Yani önlisanstan iyi bir puan alır ve tercihlerini önlisans olarak yapmak istiyorsundur ama atamalar yapıldığı zaman 4 yıllık lisans mezunu olursan, önlisanstan atanamazsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @painscream 
P
9 yıl
Yarbay

Hocam geçtiğimiz yıl işletme 3. sınıftaydım. Fakültenin verdiği kitapları almadım dahi, zaten hepsi internette mevcut. Reklam yapmış gibi olmayayım sadece murat yayınlarına ve geçtiğimiz yıllarda çıkmış sorulara hazırlanarak geçtim. Sorunuz varsa cevaplayayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OzMeN OzzY
B
9 yıl
Çavuş

E
9 yıl
Teğmen

"YOKSIS te aktif ogrenci gorunmektesiniz. 30 Kasim-4 Aralik ta 35.50 TL katki payini ve eklediginiz derslerin ucretini faizsiz odeyebilirsiniz. (1/2)

Kayit sildirdiyseniz ya da mezunsaniz durumunuzu okulunuzdan guncelleterek belgeniz ile AOF burosuna basvurun. 4 Araliktan sonra itiraz edilemez. (2/2) "

Bu şekilde mesaj geldi fakat ne için olduğunu anlayamadım.Bu sene dikey geçiş ile örgün olarak üniversiteye başladım ondan kaynaklanabilir mi?


Bu mesaja 3 cevap geldi.