Merhabalar daha önce 2000'e 8320 li R9 280'li sistem kurmuştum onu alacaktım ama bazı arkadaşlar İntele'de bir bak dediler benim aklımı karıştırdılar 2000-2100 civarı AMD mi yoksa İntel-Nvidia mı daha iyi performans verir oyunlarda ? Mantle çok işe yarıyor diye duydum ama bilmiyorum tam.Ya da Amd İşlemci Nvidia ekran kartı gibi karma mı yapılmalı nedeniyle beraber cevaplarsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Z97 ile H81 arasındaki farklar nedir acaba? Anladığım kadarıyla 2000'e İşlemci İntel Ekran Kartı AMD öneriyorsunuz kafama yattı ancak bir kaç sorum olacak hem AMD FX8320 daha ucuz İ5 4590'dan hem Çekirdek sayısı hem çekirdek hızı hem de önbelleği daha yüksek neden böyle İnteli özel yapan bir şey mi var? Yani GPU boss dan bakınca 8320 çok daha cazip gözüküyor.Ayrıca Cooler Master RS-600 B de 80 Plus işareti falan göremedim ama bir kaç yerde %80 %85 verimliliğe sahip olduğu yazıyor gerçek ne biliyor musunuz? Yoksa bunu mu önerirsiniz.http://www.vatanbilgisayar.com/tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi.html
birde asus geforce gtx750 ti oc gpu alacaktim ancak amd ekran kartlarından sizin fp tavsiyeniz varmidir malum benimde 2100 civari butcem var anakrt ve islemciden cikan farki amorti edebilecegim bir gpu var mi :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.