Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 4 mobil kullanıcı
17100
Cevap
1327429
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (84. sayfa)
O
3 yıl
Yarbay

Bende sanırım silcem it takes twoyu bir oyun için eski drivera dönmek saçma geliyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tobias Rieper
M
3 yıl
Yüzbaşı

Rastgele atma kesinlikle Amd kaynaklı değil bu oyunda ya. Nvidia'dan AMD'ye geçtim hala oyun rastgele hata vermeden oyundan atıyor. Ne yaptıysam çözemedim, ilk defa güzel bir ubi oyunu gördüm en azından ortalama üstü onu da oynayamıyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tobias Rieper
M
3 yıl
Yarbay

Birde denemediysen 2 tarayıcıda da donanım hızlandırmayı kapatıp dene

AYARLAR SİSTEM VE PERFORMANSI SEÇİP
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Kasım 2022; 17:3:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugacomtr
M
3 yıl
Yüzbaşı

sonradan oynamak isterseniz eger denersiniz, ben rastgele sorunu çözdüm. Borderless,120hz kilitli oynayınca oyundan atmıyor. 15 dk arayla atıyordu oyun beni sanırım artik benimle için stabil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosquerto -- 29 Kasım 2022; 19:59:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tobias Rieper
G
3 yıl
Binbaşı

Aynen katılıyorum hocam size. 22.11.1 sürücüsünü kullanıyorum RX6600 ile. Yeni sürücü 22.11.2 çıkmış ama henüz beta durumunda sanırım. Warhammer 40K: Darktide oynuyorum. FSR 2.0 ile vallahi gürül gürül. Kaldı ki şu an ki sürücü de texture flickering sorunu da var. İlla ki WHQL sürücü ile düzeltilir bunların hepsi.

1.5 yıl RX580 kullandığım dönemde de şu an ki RX6600 dönemimde de ne sürücü sorunu yaşadım ne de başka bir şey çok şükür.

Güç kaynağından tutta, kullandığın ram'e, XMP'ye hatta bilgisayarında hangi programların dahi kurulu olduğuna kadar gider bu Wattman hatası dedikleri.

Ben bilgisayarımı mümkün mertebe temiz tutanlardanım. Önüne gelen her şeyi PC'ye kurup bir de üzerine inatla orjinal bir anti-virüs kullanmazsa kişi başına değil sürücü sorunu her şey gelir.

O yüzden yazdıklarınızda çok haklısınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FalloutV
A
3 yıl
Yarbay

Kesinlikle. Uzun süre güncellemem bende yorumları vs. okurum bir süre yeni sürüm de 22.5.1 kadar övüldüğünde geçerim artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @FriedhelmWilhelm
M
3 yıl
Yarbay

dosyaları koru deyip pc yi sıfırlayı dene




Bu mesajda bahsedilenler: @dsgtan
M
3 yıl
Yarbay

Yazılım çöktüğü için aslında orada görünen simgeler gerçekten orada değiller siz fareyi oraya getirince yenilendiği için kayboluyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dsgtan
A
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dsgtan

Bu adrenalin delirtti beni. Daha önce yazmıştım program açılmıyor diye.

Sorun devam ediyor. Güvenli modda ddu ile kaldırdım, en az 4-5 kere farklı sürümleri tekrar tekrar yükledim yok arkadaş aynı.

Sağ altta simge var, sağ tık yapınca görüntü çeşitleri(canlı, film, özel vb), sistem tepsisini sakla ve aç çıkıyor.
12-13 tane sağ altta bazen simgeleri çıkıyor, mause getirince üzerine hepsi kayboluyor.. Oyun açınca üst köşede alt+R yazan pencere çıkıyor..

Format haricinde yok mu bir çözümü?
İnterneti çıkartıp , o şekilde ddu yapıp sonra whql sürüm kurun hocam. Sonra yeniden başlatın öyle açmayı deneyin. Bu sırada interneti bağlamayın hiç.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Şu da var sürekli sürücü çökmesi yada kurulmaması ekran kartı arızasından da oluyormuş umarım sendeki bu değildir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mert1907
E
3 yıl
Yarbay

22.11.2 sürümü bugün itibariyle beta olarak değil WHQL önerilen sürümü olarak adlandırılmış. 22.5.1'den artık yükseltebiliriz sanırım


Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
3 yıl
Yarbay

Düzeltmemişler yine. Ne kadar zor olabilir şunu düzeltmek ya.




Bu mesajda bahsedilenler: @ürüng ayıg toyon
O
3 yıl
Yarbay

Fark yok galiba. Onay gelince WHQL yazmışlar sadece.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jude2World.
O
3 yıl
Yarbay

Tamamdır hocam çok teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @Recep Eliçevik
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

AMD Adrenalin Edition 22.12.1 


Yeni Desteklenen:
Support for Radeon™ RX 7900 Series Graphics.

Bilinen Hatalar:
Corruption may be encountered when using Virtual Super Resolution with multi-display configurations [Resolution targeted for 22.12.2].

A system crash may be observed when changing display modes with 4 display configurations [Resolution targeted for 22.12.2].

High idle power has situationally been observed when using select high resolution and high refresh rate displays.

Intermittent app crashes or driver timeout may occur when using Radeon Super Resolution with some extended display configurations.

Video stuttering or performance drop may be observed during gameplay plus video playback with some extended display configurations.

Stuttering may be observed in UNCHARTED™ 4: A Thief’s End during the opening game sequence.

While loading Marvel’s Spider-Man: Miles Morales™ an app crash or driver timeout may occur after enabling ray tracing settings [Resolution targeted for 22.12.2].


https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-12-1-rx7900



S
3 yıl
Yarbay

Allah ın cezası wattman!




Bu mesajda bahsedilenler: @Redshift
S
3 yıl
Yarbay

7900 lerin silikonda bozuk bir bölüm varmış çıkışı ertelememek için öylece çıkarmışlar 7900 sürücülerine dokunmayın hiç hastalıklı.
Zamanında bazı 5700xt lerinde böyle bir sorunu var deniyordu sürekli çökmelerine sebep olan.
Bu sorun 7800-7700 silikonlarıda yokmuş bu arada.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

AMD Adrenalin Edition 22.12.2 for AMD Radeon "RX 7900"

"İyileştirmeler"
  • Corruption may be encountered when using Virtual Super Resolution with multi-display configurations.
  • A system crash may be observed when changing display modes with 4 display configurations.
  • While loading Marvel’s Spider-Man: Miles Morales™ an app crash or driver timeout may occur after enabling ray tracing settings.
  • Improvements to power usage during hardware accelerated video playback. Further power efficiency improvements are planned for future releases.

Bilinen Hatalar
  • High idle power has situationally been observed when using select high resolution and high refresh rate displays.
  • Intermittent app crashes or driver timeout may occur when using Radeon Super Resolution with some extended display configurations.
  • Video stuttering or performance drop may be observed during gameplay plus video playback with some extended display configurations.
  • Stuttering may be observed in UNCHARTED™ 4: A Thief’s End during the opening game sequence.
  • While playing Valheim™ an app crash or driver timeout may occur using Vulkan® API. Any users who may be experiencing these issues should select DirectX® API as a temporary workaround.
  • Some virtual reality games or apps may experience lower than expected performance.
https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-12-2-rx7900


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

AMD Adrenalin Edition 22.11.2 With Support for Vulkan Video Core and Decode Extensions

Yeni Desteklenen:

Bilinen Hatalar:
  • Vulkan Video extensions are only supported on RX 5000 series and RX 6000 series GPUs.

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-11-2-vlk-video-code-decode



İ
2 yıl
Teğmen

Bi kaç ayarla FIFA oyunu için mesela işaretlediğim ayarları yaparak çözebildim. Belki yaşayan varsa yardımı dokunsun.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Metin Bilgin