Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 36 kayıtlı üye, 163 misafir, 26 mobil kullanıcı
315816
Cevap
74057248
Tıklama
1601
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (140. sayfa)
R
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar0614

Arkadaşlar süpürgeler de indirim olur mu sizce? Birde süpürge tavsiyesi olan var mı?
yüzde 15 indirim var kaçırma

https://www.hepsiburada.com/ege-arge-gurgen-sapli-bahce-cali-firca-ot-supurge-p-HBV00000V638Q


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

linklerin yanına ürünün ne olduğunu da yazsanız keşke..

buradaki linke direkt tıklayınca amazon o ürünün peşinde olduğumuzu sanıyor..
sonra da "bak senin için bunları da buldum" diye sıralamaya başlıyor benzer ürünleri



H
4 yıl
Yarbay

Sevgili Amazon Türkiye burayı okuyorsan eğer yukarıda baağğzı arkadaşların adına senden çok özür diliyorum. Maalesef biz böyle bir ülke olduk. Ürünler kargo dahil çok pahalı derler, kargo hariç yapılsa yine kızarlar. kargo mu ödeyeceğiz derler. 5 TL Ürün alamıyorum diye ağlarlar 5 TL lik ürünü kargo bedava yaparsın bu sefer de çok sipariş yüzünden gecikiyor der yine kızarlar. Bu işi yüzlerce ülkede müthiş bir şekilde yürütürsünüz ama Türkiye'de üzerinizde deney yaparlar. Bilmem kaç siteden aynı anda aldım diyip bir de yazarlar utanmadan. Hoşgeldiniz sayın Amazon. Burası diğer yüzlerce ülkeye benzemez burası survivor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 yıl
Binbaşı

Amazon da fırsat varmi diye giriyoruz konuya muhabbete bak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
4 yıl
Teğmen

Amazondan şarj aleti ve kablo alma hastalığı sizde de var mı? Sitede ürün öyle güzel duruyor ki, insanın alası geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

KOLAY GELSİN şu ana kadar gördüğüm en temiz kargo dağıtım firması.. gps ile kargo elemanını internetten takip etmek bile güzel düşünülmüş.. eve yaklaştıkları zaman da kısa mesaj atarak evdemisin diye soruyorlar.. kargocu ne zaman gelir belirsizliği asla yaşatmıyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl
Yarbay

Müşterisi olduğunuz firmanın çalışanlarının sahibi olduğunuzu mu sanıyorsunuz?

Toplumda nötrlük yok, birisi nötr davranıyorsa -ki bu genelde işini düzgün yapan ve duygusallaşmayan kişilerde olur- egoma bir tehdit mi, acaba benimle alay mı etti, küçük mü düşürülüyorum kaygısı basıyor.

Normalde de "Size sadece arkadaşlarınız mı evet diyebilir?" şeklinde yaklaşım sergilemezler ama sağlam ayar olmuş.

Tabiî Büşra İlkay Tuna sen değilsen. Eğer öyleyse ve "Müşteri hizmetleri kalitesi görsün gözleriniz, bir ergenle nasıl konuşulur öğrenin." düşüncesiyle ekran görüntüsü attıysanız tebrik ederim Büşra İlkay Hanım. Salgın sonrasında beraber bir hamburgere ne dersiniz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Kasım 2020; 19:38:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ferabray
B
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EAF827F87

Bu mesaj silindi.
Utanmadan nasıl koyabiliyorsun bunu buraya cidden...



K
4 yıl
Teğmen

Hocam bunlar ahlaksız başka bir şey değil hadi aldın bir tane ve sorunlar çıktı vs iade ettin buna bir şey demiyorum ama alıp alıp tamamını iade edenlere diyecek bir söz bulamıyorum o ürün bana gelirse ki 1 kez denk geldim tüm sülalesini yad ediyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @römercan
G
4 yıl
Yüzbaşı

Bana destek olarak Amazonu e posta yağmuruna tutmaya var mısınız?

Mesajımın tamamı şu şekildedir :

Sevgili ve çok değerli amazon müşteri temsilcisi. Nasılsınız, umarım iyisinizdir. Öncelikle size Türkiye'de online sipariş adı altında yapılan hizmetin kalitesini yükseltip müşteri memnuniyetini her daim ön planda tuttuğunuz için minnettarım. İlk açıldığınız günden bu güne kadar her siparişimde memnun kaldım, size hayran oldum. Ne yazık ki son zamanlarda forum sitelerinde gördüğüm kadarı ile iade politikanızı suistimal ederek çeşitli kulaküstü kulaklık veya kulakiçi kulaklık siparişleri veren kişiler bunları denedikten hemen sonra iade ederek sizleri zor durumda bırakmaktadırlar. Deponuzun yoğunluğu sebebi ile iade ürünlerin sıfır ürünlerden ayrılamaması kullanılmış lpn etiketli ürünlerin başka müşterilere yollanması son zamanlarda gündeme çok fazla gelmektedir. Sizlerin bu güzel iade politikanızı, ürünü göndermemize gerek kalmadan para iadesi yapan bu tutumunuzu yıpratmamak adına sizlerden politikanızı değiştirmenizi rica edeceğim. Lütfen ama lütfen bazı hijyenik ürünlerde iadeye bir çözüm bulun. Bu şekilde devam edilmesi kendi adıma ve amazondan alışveriş yapan hiçbir müşteri için hoş değil. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Sevgiler.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 24 Kasım 2020; 21:46:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
4 yıl
Yarbay

10-20 liraya birşeyler buluyorum fakat sepet tutarı bu kadar düşükken sipariş geçesim gelmiyor. Mesela 14 TL'ye şampuan alacağım, kargo da bedava ama almayıp yeni ürünler için bekletiyorum.
Edit. içim gitmeyen konu, 10 liralık alışveriş için adamlara kargo çıkartmak. İçten içe ayıp hissettiriyor. Mesela basit birşey lazım oluyor, sipariş geçip hemen alabilirim ama almıyorum. Bölgem hızlı kargo kapsamında değil ve baya şehir dışında oturuyorum. O kargo epey yol yapıyor ve bana 3-4 gün sonra ulaşıyor.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

160 kargo olmasa basmıştım tuşa şu an

edit: aldım artık :)

Alıntıları Göster
İşi bilen tecrübeli bir arkadaşın bu ürünle ilgili ürünün altına yazdığı yorum.

 Alman Markası Altında Kalitesiz Çin Malı
5 Kasım 2020
Ölçü: 303 Parça
Mannesmann markası Alman markası olup, ürünlerini Çin'de ürettiren bir firmadır. Würth markası aynı şekilde Çin'de üretim yaptırmaktadır. O nedenle el aletleri Almanya'da üretim yapan Wera (Wera'nın bazı ürünleri Çek Cumhuriyet'inde üretilmektedir.), Knipex gibi ya da Avusturya'da üretim yapan Gedore kadar kaliteli değildir. Almanların en kaliteli el aleti üreticisi Hazet'tir. Altaş'ın fabrikası kapanmadan önce Gedore'nin ve Carolus markasının ürünleri Türkiye'deki Altaş fabrikası tarafından üretilmekteydi. Türkiye'de malesef Çin malı kalitesiz bir ürün olan Mannesman'ın el aletleri çok pahalı satılmakta ve kaliteli Alman malı zannetip yüksek fiyat ödeyen insanlarımız bulunmaktadır. Mannessman'dan kat kat daha kaliteli olan yerli üretim İzeltaş ya da Altaş marka el aletlerini satın almanızı tavsiye ederim.

18 yıldır otomotiv üretim sanayisinin içinde olan bir kişi olarak her markanın el aletini gördüm ve kullandım. İzeltaş ve Altaş marka ürünler Almanya üretim Alman malı el aletlerinden farkı yok. İzeltaş aynı zamanda Gedore markasınında bazı ürünlerinin fason üretimini yapmaktadır. Stanley gibi Amerikan markalarıda üretimlerini Çin'de ya da Tayvan'da yaptırmaktadır. Stanley, Çin marka el aletlerinin bir tık üstü, orta kalitedir. Profesyonel kullanım için uygun değildir. Alman malı ya da İtalyan malı (Beta gibi) diye boşu boşuna fazla ücret ödemenin ve iki gün sonrada çöp olacak Rico, Retta, Somafix gibi Çin mallarına da para ödemenin bir anlamı yok.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
4 yıl
Onbaşı

fırsat bakmaya geldim 5 sayfada sadece puma fırsatı var gerisi şikayet. tamam şikayet de bir ihtiyaç ama fırsat için gelenin vaktini çalıyor ve tekrar uğramaktan yıldırıyor. yönetim/moderasyon şikayet konuları ile fırsat konularını kategorik olarak ayırsa ne iyi olur


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Vücut sıcaklığıyla sıcak tutuyormuş ne büyük özellik hemen kredi kartına 12 taksitle 1700₺ mont alıyorum.
sana 1700 o, yurtdışında 150-200 euro'ya alınıyor.

adam kalın, vücutta taşıması zor mont alacağına 50-100 euro daha üzerine koyuyor bu teknoloji montu almayı tercih edebiliyor. düşünsene ayaz kış soğuğunda bile üzerinde sanki yazlık ince mont varmış gibi geziniyorsun ortada. yani gerçekten çok iyi bir teknoloji neden dalga geçmeye çalıştın anlamadım senin paran değersizse columbia ne yapsın?

türkiye'den alan adama da kimse laf edemez birincisi kendi parası, ikincisi türkiye şartlarında yaşıyoruz ne yapalım hep alt kalite ürün mü kullanalım? euro bazlı kaliteli ürünleri de almak isteyen insanlar var. bu ürüne bu kadar fazla para vermek kişinin kendi ayıbı değil devletinin ayıbı olur vatandaşını bu hale düşürdüğü için. aynı şey bilgisayarlar, laptoplar, oyun konsolları ve diğer bilimum ürün içinde geçerli.



G
4 yıl
Binbaşı

Biraz sayfa okuyayım dedim ülkenin neden bu halde olduğunu anladım. Müşteri hizmetlerine prime'a özel neden bir şey yok diye sorunca bir şeyler geleceğine inanan mı ararsın.
Süpürgesi bozulunca akrabalarına haber verip onların zoruyla dyson alıp pişman olup torbalı elektrikli süpürge arayan mı ararsın.
Diş ipi alcakmışta iade çıkabilirmiş diyen mi ararsın(diş ipi zaten tıkalı gelir açılmış olduğunu anlarsın).
Hatay'da oturan adamın neden Amazon mng ile çalışıyor diyen mi ararsın?
Sadece 2 sayfada bunları buldum. Bok atıyorum izi kalsın hesapları doluşmuş gene. Neyse boklayın bişey olmaz ama şunu da unutmayın
< Resime gitmek için tıklayın >
Hadi iyi forumlar herkese. Siz çakma ürün satan hb yada trendyol gibi zibilyon tane hesap açıp 3 5 liraya hesap kiralatanlara layıksınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 7 Aralık 2020; 19:28:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

Bir gün de şu forumda okuduğum bir şey beni dumura uğratmasın arkadaş ya.

Neymiş efendin prime day yoğunluğu + kasım ayı yoğunluğunda adamın kargosu 3 gün geç kargoya verilmiş. Sırf bu sebepten dolayı düzenli alışveriş yaptığı yerden üyeliğini sildirecekmiş hatta toplu boykot başlatmak istiyor.

Sanki 3 gün gecikti de corona'ya aşı geliştiriyor acil sanarsın. Son zamanlarda amazon'a karşı değişik tipler türedi bu konuda. Gerçekten çok şaşırtıcı vakalar var. Kırmızı Oda'nın yapımcısına ulaşın. 2 bölümlük dizi çıkar bunlardan.



M
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Arkadaşlar 129 TL ye bir kulaklık satın almıştım Amazon’dan. Hatta 150/30 olsun diye ek ürün eklemiştim yanına toplam 136 TL ödedim indirimli.
Ürün kusurlu çıktı iade sürecini başlattım ancak bana iade edilecek miktar 106 TL gözüküyor kupon kullandığım için mi böyle acaba? Diğer aldığım ek ürünü iade etmedim bu arada.
30/166=0,18
1-0,18=0,82
0,82x129=106 TL (yaklaşık)
Benim çocukla LGS çalışıyoruz :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Ocak 2021; 20:10:10 >