Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
81
Cevap
2193
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın tartıştığı anlar.. (5. sayfa)
D
11 ay
Yarbay

Evet orda lüks arabalara binip, burda yumurta yemeyin süt içmeyin diyen gurbetçilerle dolu. Bu kadar da iki yüzlülük olmaz.


Alın işte...



https://www.youtube.com/shorts/EiNQ9GmhUks



P
11 ay
Yarbay

kadinı zaten bakım evinden getirmişler. çocukları varsa da bırakıp gidiyorlar yani. kadının ölmesi onların işine gelir. bu devirde almanya'da evler acayip pahalı. muhtemelen ölmesini bekliyorlardır. akrabası da yoksa kadını muhtemelen yakacaklardır. almanya'da anlatılmayan gerçeklerden bir tanesini daha okumuş oldun. öldüğünde kimsen yoksa hristiyan vs dilemiyorlar, yakıp geçiyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @nonamenouser
K
11 ay
Yarbay

ALMANYA BATIYOR....

TÜRKİYE'DE KAÇ TANE TAKSİCİ MERCEDES 'E BİNİYOR VE LMBO HAYALİ KURABİLİYOR.


https://www.youtube.com/shorts/zZvg6LyyhBs?feature=share


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 ay
Yarbay

adam kafa buluyor. taksiden çıkma mercedes e200 sürüyormuş. taksiden çıkma demesi 350. 000 , 400.000 km sonrası adamlar taksileri para ediyorken plakayı söküp, düşükten piyasaya satıyorlar. taksiden çıkma merco süren adam gerçekten lambo sürebilir mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @kırılanhayaller
G
11 ay
Teğmen

sözde demokratik özde otokrat muhalif kesimde inanılmaz bir kriz seviyesi var. Önüne gelene saldırıp linçliyorlar. Korkunç bir hal Allah akıl fikir versin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.