Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
169
Cevap
4869
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Akp nin iyi yaptığı şeyler nelerdir? (4. sayfa)
T
3 yıl
Yüzbaşı

soruldu zaten 2010'da.Halk da %57 ile evet dedi evet diyenlerlerin içlerinde, 12 eylülde mağdur edilen solcularda bolca mevcuttu.onlar tabi bunun da fetönün oyunu olduğunu bilmiyorlardı.


burada önemli olan akpnin ergenekona ve balyoza gerek duymadan, orduyu siyasetten koparabilmesiydi.masum insanlara tezgah kurulmadan bunu yapması gerekirdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 5 Aralık 2020; 18:10:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Qtrone
G
3 yıl
Yüzbaşı

Suriyeliler gelene kadar o kadar da kötü değillerdi sonra ağır batırdılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

Ben yapılan tüm yolları, köprüleri alkışlıyorum.
Özelleştirmeler ilke olarak doğru fakat Sami Ofer veya Telekom özelleştirmeleri çok şeyi mahvetti.
Sigara gibi gayet önemsediğim şeyler de yazılmış.

Bu konu çok güzel bir konu.
Akepenin her yaptığı yanlış zanneden kişiler var. Asla katılmıyorum. Yaptığı her iyi işi alkışlamak lazım. Asla savunulacak yanlarının hiç mi hiç kalmadığını da düşünüyorum ama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yüzbaşı

peki.




Bu mesajda bahsedilenler: @Qtrone
L
3 yıl
Yarbay

Silivri



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yeni gelen arkadaşlara hatırlatayım konunun başını kaçırmış olabilirler.


Lütfen bilindik " çalmakta vs çok iyiler" gibi espriler yapmayın. Ciddi cevaplar verin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

İyi ki akape gelmiş de demokrasiyi yıkmış kardeş

Şu cümleniz tüm bakış açınızı ortaya koyuyor. Yeter ki ucak yapalim, yol yapalim, komsu ulkelerle savasa giriselim de demokrasi olmasa da olur... Tesekkurler.

Komşu ulkerle savas hariç hepsi 50 yil once de vardi zaten. Bugün uzaya gidebilecek seviyeye geldiysek o da AKP'ye RAĞMEN, Cumhuriyet'in AKP öncesi birikimleri sayesinde.
Bir kişinin ağzından sürekli durmadan demokrasi lafı çıkıyorsa bil ki o adamda bir yamukluk vardır. Dünyanın katili ABD ağzından demokrasiyi eksik etmez, demokrasiyi en çok o ister çünkü ülkelere demokrasi vasıtası ile kendi adamlarını sokar, ülkemizde en çok demokrasi lafını PKK'lılar dan duyarsın çünkü terör propagandasını demokrasi sayesinde yapabilirler.
O yüzden bu demokrasi kelimesine fazla aşık olma.

Bugün uzaya gitme kabilyetimiz varsa bu Ak Parti sayesindedir, Ak Parti'nin sunduğu bütün nimetlerin üstüne konmayı bırakın, yapsaydınız o zaman seksen senedir ucube parlamenter sistemle neden yapmadınız, Marmaray'a bile Ecevit yaptı dediniz ayıp ya artık.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay

Yıllarca akp ve türevlerine prim yaptıran başörtüsü yasağı (bana da çok saçma gelmiştlr her zaman)

Doktorların özel muayene saçmalığının bitmesi.

Meslek liselerinin katsayı garabetinin ortadan kaldırılması. (Gerçi İmam Hatiplerin önünü açmak için yapmışlar sonradan belli oldu ama yine de dünyanın en saçma durumuydu.) Bir insan belki ailesinin zoruyla da imam hatipe, meslek lisesine gitmiş olabilir. Kendi isteğiyle gitmiştir ama belki 2 belki 3.sınıfta kendine uygun olmadığını anlamıştır.

Başka aklıma gelmedi.



A
3 yıl
Yüzbaşı

Zam



D
3 yıl
Yüzbaşı

Kesinlikle E-Devlet, E-Nabız, CİMER gibi sistemler. Bir vatandaş devlet dairesine gitmeden, bilgisayar başında her işini halledebilmeli.

Her ne kadar FETÖ’yi bizzat kendileri palazlandırmış olsa da durumu görerek bu iğrenç oluşumu defetmeleri. Hükümetin bu konuda SONUNA KADAR arkasındayım. İnşallah köklerini kazırlar. FETÖ’ye yapılan operasyonların tüm cemaatlere de uygulanması dileğiyle.

Son dönemde yapılan terörle mücadele.

2002-2007 arası ilk dönem AKP’sinin demokrasi atılımları, AB uyum yasaları. Ülkede hala biraz demokrasi kırıntıları varsa o dönemde çıkan yasalar bunu sağlıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
3 yıl
Yarbay

"çalmakta vs çok iyiler" kesinlikle espri değildir sayın konu sahibi, taş gibi gerçektir. bunu fark etmediysen niye konu açtın ki?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bisikletçi76
1
3 yıl
Yarbay

yap işlet devret diye , gariban halkın parasını ona buna peşkeşleyen sistemi , iyi bir şey gibi sunmaya çalışan onur arsızı mı ararsın? yüksek faizlerle milletin geleceğine ipotek koyularak yaptırılan köprü vb. hizmet gibi sunmaya çalışanı mı? duyan akp cebinden yaptırdı sanacak, sayın avanak; senin , çocuklarının, torunlarının geleceği satılarak yaptırıldı onlar. ama sen uyumaya devam et. hülooğğğ diye inleyerek uyanırsın bir gün, kabustan.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Küresel çete, Türkiye'de veya Venezüella'da veya başka bir ülkede demokrasi sayesinde o ülkeyi ele geçirme veya o ülkenin kendi istedikleri gibi yönetilmesini sağlama fırsatı buluyor.

Daha dün Fransa'da gösteri yapan gazetecilerin ellerini ters kelepçeleyip onların kafasına ayakla basan her iki lafından birisi "demokrasi" olan Fransa.
Kendi ülkesini korumaya çalışırken demokrasinin ellerini ters kelepçeler ayakla basar, ama diğer ülkeleri ele geçirmek için de o ülkelerde "demokrasi" olsun ister.
Kısaca demokrasi küresel çetenin ülkeleri yönetmek için kullandığı süslü bir kelime.

Sen "halk ABD yanlısı birisini seçtiyse" derken o ülkede ABD yanlısı birilerinin varlığını kabul etmiş oluyorsun zaten.
İşte benim demek istediğim de bu, "demokrasi" küresel çetenin ülkelerde kendi istediği bir yönetimin veya söylemin oluşmasına imkan veriyor.

Drone teknolojisi 2000'li yıllarda başladıysa, uçak teknolojisi de belki 150 sene önce başladı o zaman neden uçak yapılmadı?
Bu kadar Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapmayın bence.

Alıntıları Göster
Fransa'da kurallara kaşı gelenler tutuklanabilir. (taşkınlık vandalizm vs.) Fakat Macron'un "bunlar terörist, çapulcu" vs demişliği yok. Polisler tarafından öldürülen protestocu vs. de yok. Macron prostetocuların çeşitli isteklerini de yerine getirdi.

Antidemokrat biri olduğunu kabulleniyorsan benim için bir sıkıntı yok. Elbbete kabulleniyorum. Dış politikada yanlayabileceğin temelde iki-üç farklı oluşum var zaten. ABD/AB/NATO tarafı da bunlardan biri.

İkinci Dünya Savaşı öncesinde ürettiğimiz pervaneli uçaklar var. Sonrasında jet devrimi başladığı için pervaneli uçakların bir anlamı kalmadı.

"Biz niye üretmiyoruz da dışarıdan alıyoruz" diyorsan bunun temel sebebi dışarıdan almanın kendin üretmekten daha verimli olması (kalite/fiyat) olabilir. Tabii bu konuyu detaylı araştırmadığım için ayrıntılı bilgim yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
3 yıl
Yarbay

bisikletçi, akp den nasıl iyi ve hayırlı bir şey çıkmazsa , sen ne kadar zorlasan da bu konuda muhalif sesler daha çok çıkacaktır. halkın büyük çoğunluğu giderek yoksullaşırken, akpde iyi bir yan göstermeye çalışana, en kibar haliyle sinkaflı küfür edilir. pr çalışmanız sonuç vermez yani. başka yollar arayın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bisikletçi76
G
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Başörtusu ayrımcılığı çk komik gerçekten ne ülkeyiz ya baş örtüsü takıyorsun diye üniversiteye almamışlar.
daha beteri var şuan başörtün yoksa bakan olamazsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @07kubi07
Y
3 yıl
Teğmen

başörtüsü ile okula/üniversiteye/işe veya çocuğunun mezuniyetine, askerse ziyaretine gidememekten kötü değil mi başörtüsüz bakan olamamak.... ilginç bir iq seviyeniz var


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @forumunjantiabisi
T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

askeri olmayan milletler yok olur dinci yobaz kardeş

Alıntıları Göster
Yazdığım mesajda aynı şey yazıyor okuduğunu anlayamayan sözde elit aydın kardeş.



S
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Sigaradan yüklü miktarda vergi alınmasına rağmen, her fırsatta sigara içmeyin sigarayı bırakın diyip milletin canını sağlığını düşünen bir adam var.

Bu adama sahip çıkın.


< Resime gitmek için tıklayın >
Madem bizim sağlığımızı düşünüyor yasaklatsın sigarayı. Ha pardon çoğu şey gibi ordan da vergi alınıyor.

Sen bence keyif çayı iç sonra seninle vergileri konuşalım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Teğmen

Sıfırlamayı seviyorlar ( bazen ) 😇😇




Bu mesajda bahsedilenler: @determinant1