Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
595
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Afyon Valiliği, Iraklı şahısa ruhsat verilmediği için CHP'li Belediye Başkanının ifadesini istedi. (2. sayfa)
V
2 ay
Yarbay

Iraklıya ruhsat vermeyen CHP'li başkanı tebrik ediyorum. Bir önceki bedevinin döneminde ideolojik şekilde alkol ruhsatı verilmeyen kişiler de tekrar başvuruda bulunsunlar. Bedevilerin işgali Afyon'da bitmiştir. İstanbul'da, Ankara'da bittiği gibi. Bedeviler defolacak, tekeller açılacak, sizde kudur kudur kuduracaksınız. Bundan sonra böyle. Beğenmezseniz masaya çıkıp tepinebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 11 Haziran 2024; 15:53:35 >

0
2 ay
Teğmen

Böyle bir savunma mı olur ? CHP'li belediyenin Ruhsat vermemesinin bahanesi bu mu yani ! Yapmayın kendinizi şöyle. Gerçekten 21. yy dünyasna aykırı tavırlar söylemler bunlar. Bir Irak'lı kadar bile kafayı kullanıp hakkını aramamışsa adamlar ben ne yapabilirim yani. Muhalefeti arkasına alıp arasaymışlar haklarını kim tuttu engeleldi !

Ben adam Irak'lı diye canım istemedi belgeleri tamda olsa vermeyecem demek normal ben destekliyorum diyorsanız diyecek hiç bir şey yok bu çağda körlmesine ırkçılık yapmaya devam edin ne diyeyim.

15 yıldır Türkiye'de zaten adam Türk bir kadın ile evli ama olsun Irak'lı ise yağmurlu havada su yok diyecek zihniyette iseniz bu çağda bile ancak kendinizi biraz daha geliştirmenizi ve dünyaya ayak uydurmanızı tavsiye edebilirim sadece... 1900 lü yılların kafası çünkü bu körlemesine ırkçılık.




Bu mesajda bahsedilenler: @black exodus
C
2 ay
Binbaşı

Kendisini geliştirmeyip millete kendini geliştirme tavsiyeleri veren x2yk ozkank kardeşimiz hala avrupa foncularının ağzı ile konuşuyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.