Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
58
Cevap
3022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADC' Kestiği Minyon Sayısı?
C
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ADC Kestiği Minyon Sayısı en az kaç olması gerek dakika ya göre.
Örneğin Ben ADC oynuyorum 20 Dakika'da 170 minyon civarı kesiyorum Bu iyi bir rakam mıdır yoksa kendimi daha geliştirmem mi gerekir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



I
12 yıl
Yüzbaşı

Güzel 20 dakikada 170 farm güzel. Ama şöyle bir durum var çok fazla aksiyon var ise koridorda farmı geçen süreye orantılı tutmak zor oluyor.
Sürekli aksiyon olduğu için doğal bir durum. O yüzden her maç yakalamak zor bu oranı.


Gelen minyon dalgalarından her hangi bir minyon kaçırmazsan zaten problem olmaz. Elinden geldiğince az hata yapman lazım. Kule altında oynuyorsanız supportun yardımı gerek son vuruş için AD yetmiyor ise oyun başlarında.


Arkadaşlarla 5v5 attığımız özel oyundan bir resim paylaşayım. Örnek vermek lazım değil mi ? ^^

< Resime gitmek için tıklayın >

Link = https://store.donanimhaber.com/65/f8/ba/65f8ba3412964d0d4e412ff7460b0e83.png


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.