Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
186
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Activision, Wii U Çıkışında Hayal Kırıklığı Yaşadı
Şehir : #İstanbul
N
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
   Oyun dünyasının önemli dağıtımcılarından birisi ve önemli oyun serilerine sahip olan Activision Blizzard'dan Bobby Kotick, Skylanders'ın oyun dünyası üzerinde yaptığı etkiye değinirken Nintendo Wii U hakkında da önemli açıklamalarda bulundu:

"Wii U'nun çıkışında şöyle veya böyle hayal kırıklığı yaşadık ve sanırım bu yıl oldukça zorlu geçecek. En çok merak ettiğimiz konu ise 6-11 yıllık donanıma sahip olup olmadığı. Ama Skylanders serisiyle ilgili uzun vadede büyük beklentilerimiz var. Yıl içerisinde yeni bir ürün çıkarabiliriz."
 
   Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar.




M
11 yıl
Yarbay

Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.

Birazdan Kol of daticiler gelir.



B
11 yıl
Yarbay

"Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar."

Tuttum bunu.



E
11 yıl
Yüzbaşı

Sanki üst düzey grafikli oyunlar yapıyorsunuz da donanım yetmiyor. Tövbe ya Rabbim. :D



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
11 yıl
Yarbay

farkındaysanız adam gelecek nesil için yetersiz demiş. şu an farkı göremiyorsunuz yeni xbox la ps4 çıktığında ne demek istediğini anlayacaksınız. bir de mw2 mw3 yada black ops 1 2 yi önceki nesle koyun bakalım ps2 ile xbox nasıl bir görüntü performans verecekler? merak ettim 2 nesil boyunca aynı grafik motoru diyenlere gelsin. pc yi dışarıda tuttuğumuzda! cod serisi şu anki konsollar için bile fazla grafik sunuyorlar. biraz mantık yahu 4 senedir devam eden bu yersiz alakasız yazılarınız mw4 ile son bulacak. 2013 holiday de görüşürüz.



B
11 yıl
Yarbay

Hatice değil Natice.Satıyor mu satıyor bitti adamlar kazandığı paraya bakıyor ne demiş Napolyon:''Para,Para,Para'' Adamlar işine bakıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.