N

Yarbay
11 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
40 üye
Görüntülenme (?)
136 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
BSC Özel - Microsoft\u0027a Sorduk: Oyunlar Türkçe Gelecek mi?
Quantum Break lansmanında konuşma şansına eriştiğimiz Microsoft'un Windows 10 sorumlusu Levent Can'la samimi bir sohbet gerçekleştirdik. İyi seyirler!



N
8 yıl
Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00\u0027da!
 
 
     Bu akşam canlı yayın kanalımızda sizi Oyun Muhabbet'ine davet ediyoruz! Saat 20:00'dahttps://www.twitch.tv/bolumsonucanavari adresinde başlayacak muhabbetimizde oyunlara harcadığımız zaman üzerine bir söyleşi gerçekleştireceğiz. 
 
Sizi de bekleriz! Şayet yetişemezseniz programın tekrarını BSC ana sayfasından izleyebilirsiniz.

N
8 yıl
World of Tanks - The Grand Finals 2016
Bendeniz Talha Aynacı ile Polonya'ya davetlisiniz! World of Tanks - The Grand Finals 2016'da harika bir finale şahit olduk ve Wargaming'in E-spor sorumlusu Muhammed Fadel ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.



N
8 yıl
Steam, Sohbette Torrent Sitelerini Sansürlüyor
 
Steam kullanıcılarının keşfettiği ve TorrentFreak tarafından raporlanan habere göre Steam'in sohbet panelinde korsan yazılıma teşvik eden site paylaşımları otomatikman sansürleniyor.
 
Her Torrent sitesini kapsamasa da aralarında The Pirate Bay ve Torrentz'nin yel aldığı sitelerle ilgili paylaşım yaptığınızda URL adresinin yerini LINK REMOVED ibaresi alıyor. Her ne kadar bu korsana karşı alınmış bir önlem gibi dursa da, Steam'in bazı URL'leri sizi malware ve virüs gibi zarar verici yazılımlardan uzak tutmak için silindiği biliniyor.
 
Sohbet kısmında gerçekleşen bu hareketlilik beraberinde sohbetteki "kişisel sohbet" politikasının ne kadar geçerli olduğu tartışılmaya başlandı. Çünkü gizliliğe önem verdiğini dile getiren Steam politikasına göre sohbet ve forum kısımlarındaki bilgilerin halka arz edilmemesi veya 3. kişi tarafından görüntülenmemesi gerekiyor.
 
 ''

N
8 yıl
GTA\u0027nın Eski Baş Tasarımcısından Take-Two\u0027ya 150 Milyon $\u0027lık Dava

 
     Rockstar'ın Ocak ayında görevinden ayrılan eski Grand Theft Auto baş yapımcısı Leslie Benzies, Take-Two Interactive'e, ödenmemiş 150 milyon $'lık telif hakkı nedeniyle dava açtı.
 
Firmanın geliştirdiği önemli sandbox tarzı oyunlarda söz sahini olan Benzies, 2014 Eylül ayında dini bayramları sebebiyle uzun bir tatile çıkmıştı. Zaten bu uzun tatile kendisini ikna eden de Take-Two olmuş. Ancak bu tatil döneminde Take-Two, Rockstar, Sam ve Dan Houser'ların çeşitli aldatmacalarını keşfetmiş. Şirketin "Ödenek Komitesi" tarafından oluşturulan ve gelirlere göre ortaklara dağıtılan paydan men edilmeye çalışılan Benzies, Nisan 2015'de çalışmaya geri dönmek istediğinde binaya sokulmamış.
 
Bundan sonraki süreçte ise Benzies, Take-Two'ya dava açarak hakkını aramaya başlamış. Tabii ki bu sadece Benzies'in avukatlarınca basına yansıyan kısmı. Diğer taraftan Rockstar tarafından gelen açıklamada, Leslie Benzies'in kendileri için çok kıymetli bir çalışan olduğunu ve yaşadığı büyük performans sıkıntılarının kendisini şirketten ayrılmaya ittiğini dile getiriyor. Rockstar kanadından Benzies'in ayrılmaması için yapılmış bütün girişimlerin yetersiz kaldığını ve Benzies'in kendi yoluna gitmek istediği söyleniyor ve suçlamalar tabii ki reddediliyor.
 
Bakalım dava süreci nasıl işleyecek?

N
8 yıl
Dark Souls III\u0027ün Çıkış Videosu Ruhunuzu Parçalamaya Geldi

 
      Çıkışı uzun süredir beklenen Dark Souls III nihayet aramızda! PS4, Xbox One ve PC için çıkan yapım için yayınlanan çıkış videosu ise zifiri karanlık ruhların yolculuğunu hoş bir müzikle oyunculara tanıtıyor.
 
      Kılıcınızı körelten, kalkanınızı eriten, yüreğinize korku salan düşmanlara karşı ölmeye, umudunuzu yitirmeye, sabrınızı kaybetmeye; öldükçe öğrenmeye ve güçlenmeye hazır mısınız?
 
Şarkı: Hozier - In The Woods Somewhere
 

N
8 yıl
The Division\u0027dan Yeni İstatistikler Yayınlandı
 
     Büyük bekleyişin ardından çıkışını gerçekleştiren ve oyuncuların beğenisini kazanan The Division'ın ilk ayına ait bazı istatistikler paylaşıldı.
 
Büyük Ninsan güncellemesi öncesinde verilen bilgilere bakılırsa oyuncular yapımın çıkışından bu yana 17,258,673,433 düşman öldürmüş ve bu konudaki favori silahları klasik AK-47 olmuş.
 
İstatistikler arasında en çok dikkat çeken bilgilerden birisi, oyuncuların yarısından fazlasının The Division'ı bireysel olarak deneyim etmiş olduğu. İstatistik tam olarak şöyle: tek başına oyuncu sayısı: % 57.2, co-op oyuncu sayısı: % 42.8.

''
N
8 yıl
DriveClub Geliştirici Ekibi Codemaster\u0027a Katılıyor!

 
     Geçtiğimiz ay sonu sizlere aktardığımız haberde DriveClub ve MotorStorm gibi yapımların geliştiricisi Evolution Studios'un kapatılacağını sizlere aktarmıştık. Sony'nin Avrupa'daki stratejisini yapılandırmasının bir sonucu olan bu girişim ilginç bir noktaya taşındı.
 
 Daha çok geliştirdikleri araba yarışlarıyla tanınan İngiliz oyun geliştiricisi Codemaster, Evolution Studios'u bünyelerine kattıklarını belirtti. Böylece PlayStation'a özel stüdyo multiplatform bir oyun geliştiricisi oldu. Haber 12 yıldır Evolution Studios çatısı altında emek veren ve DriveClub'ın baş tasarımcısı olan Paul Rustchynsky'dan geldi. Paul, Twitter adresinden verdiği mesajda şu sözlere yer verdi:
 
"Ben ve ekibimin Codemaster'a katıldığımızı duyurmaktan daha fazla heyecanlanamazdım. Codemaster'la yeni bir araba yarışı oyunu üzerine çalışmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Codemaster kanadından ise açıklama şirketin CEO'su Frank Sagnier'den geldi:
 
"F1 2015 ve DiRT Rally'nin başarısı şirketin yeniden büyüme kazanmasını sağladı. Evolution ekibinin katılımıyla iş alanımızda gücümüzü koruyacak ve yarış oyunu geliştiriciliğine liderlik edeceğiz."
 
Biz de kendisine ve ekibine yeni maceralarında başarılar diliyoruz!

N
8 yıl
Teksaslı Silah Üreticisi NES Temalı Tabanca Yaptı
 
     Teksaslı bir silah üreticisi NES (Nintendo Entertainment System) temalı, bir dönem Duck Hunt oynarken kullandığımız silahı andıracak Glock marka bir tabanca üretti. Tepkiler sel oldu, aktı.
 
 Precision Syndicate isimli firma NES Zapper olarak bilinen kontrolcü aparatına benzeyen modifiye edilmiş Glock marka tabancayı sosyal medyada paylaşınca, çocukların bunu oyuncaktan ayırt edemeceğini ileri süren pek çok kişi tarafından eleştiri oklarına maruz kaldı. Gelen tepkiler üzerine bir açıklamada bulunan firma yetkilisi bahsi geçen tabancanın seri üretime geçmeyeceğini ve sadece ekipten birinin özel bir çalışması olarak kalacağını dile getirdi:
 
"Tüm desteğiniz için teşekkürler! Lütfen silahlarınızı çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın."
 
 
 
 
Ve bizim meşhur NES Zapper'ımız :)
 
 
 

N
8 yıl
Gears of War 4\u0027ün \"Yarın\" İsimli Videosu Yayınlandı
 
     11 Ekim tarihinde oyuncularla buluşacak olan Gears of War 4 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Gears of War 3'den 25 yıl sonrasını anlatacak olan Gears of War 4'de ilk üçlemede ana karakter olarak karşımıza çıkan Marcus Fenix'in oğlu JD'yi kontrol edeceğiz.
 
Simon & Garfunkel'in The Sound of Silence isimli parçasının farklı bir yorumlamasıyla süslenen tanıtım videosunda baba ve oğul ilişkisine ve burdan aldığı güçle JD'nin yeni düşmana meydan okumasına odaklanılmış.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.